234 συμμετοχές και συνεχίζει ο ΣΔΥΜ!

Παρών με 234 (!) συμμετοχές θα δώσει για μια ακόμα χρονιά ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου.
Στον Μαραθώνιο θα συμμετάσχουν 100 αθλητές του Σ.Δ.Υ.Μ., άλλοι 100 στα 10 χιλιόμετρα και 24 στα 5 χιλιόμετρα.
Για το γεγονός, ο Σ.Δ.Υ.Μ. διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή (7-8/11) και θα διαθέσει πούλμαν για την μεταφορά των αθλητών.
Το Σάββατο το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί από τα γραφεία του (Ανατ. Κέντρο – γήπεδο Μεσσηνιακού), και θα επιστρέψει την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα τον Παναγιώτη Καμπά – μέλος του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Μ. – για να κλείσουν θέση στο πούλμαν.
Θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας και για να κατοχυρωθεί η θέση επιβίβασης του κάθε ατόμου θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 25 ευρώ.

Λίγα λόγια για τον μαραθώνιο
Πρόκειται για το πολιτισμικό αθλητικό γεγονός που δημιούργησε παγκοσμίως το πρότυπο για παρόμοιες διοργανώσεις και που κερδίζει συνεχώς τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων αθλητών και θιασωτών. Από τότε που καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό αγώνισμα χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου Μαραθωνοδρόμου τρέχοντας τη μία και μοναδική κλασική διαδρομή. Τα βήματα που απαιτούν πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αφοσίωση στη διαδικασία.
Δεν είναι ένας κοινός αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί ως σύμβολο, σ’ αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ηττημένοι.
Ο στόχος δεν είναι ο χρόνος, είναι ο τερματισμός. Στο τέρμα μοιράζονται όλοι τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να τερματίσουν συνεχίζουν να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν μια επόμενη φορά.

281 views
Top