Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο "Αριστόδημο"

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Μεσσηνίας "Αριστόδημο" και ήδη στον νεοσύστατο σύλλογο έχουν εγγραφεί 15-20 περίπου μικροί αθλητές και περί τους 10 ενήλικες.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και σύμφωνα με προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου τον προσεχή Σεπτέμβριο τα μέλη –αθλητές του συλλόγου υπολογίζεται να έχουν αυξηθεί σε 30 με 40. Αμέσως θα δημιουργηθεί ηλικιακά τμήματα και το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Ο σύλλογος της Μεσσήνης μπορεί να μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής έχει όμως δείξει, με την δραστηριότητά του, πως στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος, έχοντας ήδη φιλοξενήσει το περασμένο Μάιο μια σπουδαία διοργάνωση και συγκεκριμένα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Ελληνορωμαϊκή και την Ελευθέρα Πάλη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης.

Προπονητής του Συλλόγου είναι ο Γιώργος Ευθυμιάδης, Καθηγητής του ΕΠΑΛ Μεσσήνης, με ειδικότητα στην Ελευθέρα Πάλη και Ομοσπονδιακός προπονητής και βαλκανιονίκης!

Εγγραφές γίνονται καθημερινά το πρωί, 8 με 10 και το απόγευμα από τις 7 έως τις 9 στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Ιωάννη Καρατζά (δημοτική αγορά της Μεσσήνης), έναντι του μουσείου Κατσουλίδη, όπου  βρίσκονται μέλη του συλλόγου και πραγματοποιούν εγγραφές μελών και αθλητών παρέχοντας και ενημέρωση για το άθλημα και τα οφέλη του. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994939400, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

209 views
Ετικέτες
Top