ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ: Αρχίζουν οι εγγραφές για τα τμήματα ρυθμικής και αεροβικής

Με ώθηση από την περυσινή σαιζόν που ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες της ιστορίας του, καθώς σφραγίστηκε με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα και τη συμμετοχή της Μυρτώς Αθανασουλάκη σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα, ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη φετινή χρονιά που υπόσχεται ανάλογες επιτυχίες.

Η αγωνιστική ομάδα με ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης τον Ιούλιο, συνεχίζει στο Κλειστό της Παραλίας τη σκληρή δουλειά από τις αρχές Αυγούστου, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Χαράς Γιαννακοπούλου.

Το μυστικό όμως της επιτυχίας για τον ΦΟΚ ξεκινάει από τις ακαδημίες που λειτουργούν κάθε χρόνο με δεκάδες παιδιά, συνδυάζοντας τη χαρά του αθλητισμού, τα οφέλη της άθλησης, αλλά και τις σωστές βάσεις του πρωταθλητισμού.

Οι εγγραφές για τα τμήματα ρυθμικής και αεροβικής γυμναστικής που απευθύνονται σε κορίτσια από 4 ετών θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στην Τέντα κατά τις ώρες 5-7 μ.μ., ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο Βούλα Κουβάτσου στο τηλέφωνο 6972-677627.

Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί αμέσως μετά το άνοιγμα των σχολείων, στις 13/9.
Εκτός από τα τμήματα της Καλαμάτας θα λειτουργήσουν και φέτος τα γκρουπ σε Μελιγαλά και Στούπα.

224 views
Top