ΠΟΛΟ:Η ΚΟΕ άνοιξε το δρόμο της ανόδου στη Β εθνική για τον Άργη Καλαμάτας

Το ΔΣ της ΚΟΕ συνεδρίασε τη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και οι αποφάσεις που πήρε ανοίγουν τη πόρτα της ανόδου, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, για τη ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας.

Η ομάδα της Καλαμάτας τερμάτισε ως γνωστόν 5η στη τελική βαθμολογία, μετά τις αποβολές από την τελική φάση του πρωταθλήματος των ομάδων ΚΟ Ξάνθης και Επειού ΓΣ Ίλιδας λόγω παράνομης συμμετοχής αθλητών (για πλαστοπροσωπία και για αντικανονική συμμετοχή ως παίκτη- προπονητή αντίστοιχα), ωστόσο η απόφαση της ΚΟΕ να μηδενίσει τη ΝΕ Λάρισας και να της αφαιρέσει βαθμούς σημαίνει ότι το καλαματιανό σωματείο θα πάρει τη θέση των Θεσσαλών και θα βρεθεί στη Β εθνική, τερματίζοντας στη προνομιούχο τετράδα.

Η σχετική απόφαση της ΚΟΕ… «Έκανε δεκτή την ένσταση του ΝΟ Ιτέας, σε συνδυασμό με σχετική αναφορά του Επειού ΓΣ Ίλιδας για αντικανονική συμμετοχή ως παίκτη, του προπονητή της ΝΕ Λάρισας Γιάννη Θεοχάρη στο πρωτάθλημα Γ’ Ανδρών.

Στο σωματείο ΝΕ Λάρισας , με βάση το άρθρο 16 παρ. 7.10 της Γενικής Προκήρυξης 2016, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1.5, επιβάλλεται η ποινή του μηδενισμού και η αφαίρεση 3 βαθμών. Κατόπιν τούτου, η ΝΕ Λάρισας δεν ανέρχεται στην ανώτερη κατηγορία και παραμένει στην Γ’ Ανδρών».

348 views
Top