ΣΔΥΜ: Με επιτυχία ο αγώνας Διάρκειας 60 λεπτών εντός Σταδίου

Με επιτυχία και τη συμμετοχή 40 δρομέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο αγώνας δρόμου και δυναμικού βάδην 1 ώρας, εντός του στίβου του σταδίου της Καλαμάτας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Ήταν το πρώτο τεστ - event που διοργανώνει ο Σύλλογος κυρίως προς τα μέλη του και το εντάσσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας που κάνουν οι αθλητές του αυτό το καιρό για τον 34° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι δρομείς αγωνίστηκαν κατά μήκος της πρώτης διαδρομής του κύκλου των 400μ και είχαν τη δυνατότητα να δουν τις δυνάμεις τους γι αυτήν την χρονική περίοδο που διανύουμε, αφού υπήρξε ατομική χρονομέτρηση για τον καθένα, αξιολογώντας το αποτέλεσμα που έφεραν, κάνοντας όλοι ακριβώς μία ώρα τρεξίματος.

Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον στο τερέν από τους αθλητές, με όμορφο ανταγωνισμό, με τα πρωτεία στους άνδρες να έρχονται από τον Κώστα Γεωργιόπουλο, 2° τον Δημήτρη Ρούτση και 3° τον Δημήτρη Καψαλόποδα. Στις γυναίκες 1η ήρθε η Όλγα Ρεϊτζοπούλου, 2η η Μαρία Πρωτοψάλτη και 3η η Κωνσταντίνα Ζαχαράκη.

Στο τέλος έγινε βράβευση των νικητών και όλοι οι τερματίζοντες παρέλαβαν μετάλλιο συμμετοχής, δροσίστηκαν με παγωμένα νερά και πήραν ενεργειακές μπάρες.

Ήταν μία μοναδική εμπειρία για όσους την έζησαν και ο ΣΔΥΜ υπόσχεται στο μέλλον να μπορέσει να ξαναδιοργανώσει μία ανάλογη εκδήλωση με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων αθλητών.

231 views
Top