ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ:Αφιερωμένη στο Χρήστο Πλάγο η μεγάλη νίκη του Γιάννη στον Άγιο Μερκούριο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) στην αγαπημένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", το 4o Athens Rally Sprint, αγώνας ο οποίος προσμετρούσε στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ως ο 4ος και 5ος γύρος του εκάστοτε θεσμού.

Συνολικά 57 πληρώματα βρέθηκαν στην Πλατεία Θρακομακεδόνων, σημείο Αφετηρίας και Τερματισμού του αγώνα, με τις καιρικές συνθήκες να είναι δύσκολες κάνοντας «επίπονο» το έργο των πληρωμάτων.

Ο καλαματιανός πρωταθλητής Γιάννης Πλάγος, με τον συνοδηγό του Άλκη Ρέντη και το Honda Civic Type-R (C3-A7), δεν επηρεάστηκε πάντως ιδιαίτερα και πραγματοποιώντας απίστευτη εμφάνιση σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο περάσματα-με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα- και έφτασε στη νίκη, που είναι και η πρώτη της καριέρας τους σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης.

Το πλήρωμα του δικίνητου Civic επικράτησε τόσο στην Ομάδα F2 για δικίνητα αυτοκίνητα, όσο και στην C3, δείχνοντας έτοιμο να κάνει το ίδιο και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ»

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο σπουδαίος καλαματιανός οδηγός, σε δηλώσεις του, μετέφερε την ικανοποίησή του για την αίσια ολοκλήρωση του αγώνα αφιερώνοντας τη νίκη στο πατέρα του, Χρήστο, o οποίος «έφυγε» πριν από έξι μήνες, τον άνθρωπο που τον πίστεψε και τον στήριξε καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας του …

"Ο αγώνας ήταν ωραίος, εμείς από τη μεριά μας πιέσαμε και ευχαριστηθήκαμε την προσπάθειά μας. Τέλος καλό, όλα καλά!

Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου, που έφυγε από κοντά μας ακριβώς πριν 6 μήνες και να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, την ομάδα και τους χορηγούς μας."

456 views
Top