ΑΚΡΙΤΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ: Συνεργασία με τα "Αθλητικά Μονοπάτια" του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"

Με ανακοίνωσή του το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Ακρίτα Καλαμάτας έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με το πρόγραμμα, «Αθλητικά Μονοπάτια», του κέντρου πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος». Αναλυτικότερα…

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ με το Πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια».

Συγκεκριμένα

* Ανάμεσα σε πολλές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται από την "Αναγέννηση και Πρόοδο" και στα πλαίσια του προγράμματος " Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)", το Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας 600μ.-2χλμ

* Ένας αγώνας χαράς για όλα τα παιδιά που προσφέρει τη δυνατότητα του ‘ευ αγωνίζεσθε’ μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

* Ο σκοπός του αγώνα είναι η διασκέδαση και η εμψύχωση των παιδιών μέσα από το τρέξιμο, το οποίο θα εποπτεύεται από εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό.

* Με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται ο αθλητικός τρόπος ζωής που έρχεται σαν λύση στο διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της έλλειψης κίνησης που παρατηρείται στις νεαρές ηλικίες.

 *Ο αγώνας θα περιλαμβάνει την απόσταση των 600μ.-2χλμ. για ηλικίες από 6-16 ετών (6-9 ετών 600μ., 10-12 ετών 1.000μ., 13-16 ετών 2.000μ.)

Η ομάδα που θα συμμετέχει στον εν λόγω αγώνα βρίσκεται ήδη στο στάδιο προετοιμασίας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στο Τμήμα Στίβου του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ για παιδιά νηπίου-δημοτικού-γυμνασίου στο Δημοτικό Στάδιο καθημερινά 4-7μ.μ. και Σάββατο 10-12π.μ."

438 views
Top