Την Κυριακή 9/10 ο ημιμαραθώνιος Καλαμάτας για το Kalamata21

Πάνω από 300 αθλητές θα πάρουν εκκίνηση στον 1ο ημιμαραθώνιο Καλαμάτας την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, αγώνας ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μαζικού αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου και θα συμβάλει στην προώθηση - προβολή της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 το πρωί και ο αγώνας θα διεξαχθεί, με αφετηρία και τερματισμό την προκυμαία του λιμένα της πόλης, σε μια επίπεδη και παραθαλάσσια διαδρομή επί της οδού Ναυαρίνου και της παραλιακής Κορδία – Μπουρνιά. Η διαδρομή έχει ως εξής: προκυμαία – ξενοδοχείο Elite (αναστροφή) – προκυμαία – Ευαγγελιστρίας (Ιερός Ναός Ανάληψης) - Κορδίας - πίστα καρτ (αναστροφή) – Κορδίας - Σαλαμίνος - προκυμαία.

Η εκδήλωση θα εμπλουτισθεί με αγώνα 5 χιλιομέτρων, στη διαδρομή: προκυμαία - ξενοδοχείο Elite - προκυμαία.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας Kalamata21 θα είναι στον αγώνα και για εγγραφές στο Πάσο Πολιτισμού, αλλά και για να συγκεντρώσει δηλώσεις εθελοντών, οι οποίοι θα υποστηρίξουν την επίσκεψη, στις 9 Νοεμβρίου 2016, στην Καλαμάτα, της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα κάνουν την επιλογή για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα έτους 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=5b10498de73a39817732a4b5fa31c416

Δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται και την παραμονή και ανήμερα τον αγώνα, σε περιορισμένο όμως αριθμό.

 

221 views
Top