Φουλ προκρίσεις ο ΑΓΣ TAEKWONDO Κυπαρισσίας

Πολύ σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές του ΑΓΣ TAEKWONDO Κυπαρισσίας στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, το οποίο διεξήχθη στη Χαλκίδα.
Ο όμιλος της Κυπαρισσίας συμμετείχε με 5 αθλητές, από τους οποίους οι 4 προκρίθηκαν στους 16 καλύτερους στην κατηγορία τους Πανελληνίως.
Συγκεκριμένα, η Άννα Γιακουμοπούλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε εύκολες νίκες παρότι είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες αθλήτριες. Αγωνίστηκε στην κατηγορία – 47 κιλών, σημειώνοντας 2 νίκες με 7-3 και 7-2.
Ο Τάσος Μπουρδέκας έκανε δυναμική εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι είναι στους κορυφαίους! Αγωνίστηκε στην κατηγορία – 57 κιλών και πέτυχε 1η νίκη με 12-2 και 2η νίκη νοκ άουτ ενώ κέρδιζε με 8-0.
O άτυχος τις ομάδας ήταν ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ο οποίος δεν μπόρεσε να προκριθεί αν και έφτασε πολύ κοντά, αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα κέρδιζε αλλά εντέλει ηττήθηκε με 4-3.
Η Διονύσια Μπουρδέκα θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία - 47 και ηλικίας 2004 με πολλές ελπίδες για μια καλή θέση, ενώ ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος θα αγωνιστεί στην κατηγορία - 49 και ηλικίας 2004!

623 views

Έκθεση εικόνων

Top