ΤΕΝΙΣ: Χρυσές ρακέτες στην Τρίπολη οι Σταύρος Παπαβασιλείου, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου

Ο Σταύρος Παπαβασιλείου και η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καλαματιανού τένις στο μεγαλύτερο τουρνουά της Πελοποννήσου το «Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open» το οποίο έριξε αυλαία στην Τρίπολη μετά από 17 συνεχόμενες ημέρες αγωνιστικής δράσης.

Ήταν η 6η συνεχόμενη χρονιά που διεξήχθη το συγκεκριμένο open και η 2η ως μέρος του Peloponessus Tennis Masters.
Στην κατηγορία 13-34 ο Σταύρος Παπαβασιλείου νίκησε στον τελικό τον Δημήτρη Δουκουμόπουλο από την Τρίπολη 6-1, 7-5 ενώ οι Αλέξης Καρβέλης Παναγιώτης Καρέλας έφτασαν στα προημιτελικά, ο Νίκος Γαλάνης στον 3ο γύρο και οι Πέτρος Γιαννακέας, Γιώργος Τσούκλερης στον 2ο.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Αγγελική Κουλουμπού έφτασε στα ημιτελικά ενώ την πρώτη θέση κέρδισε η Αντωνίου Αναστασία με δεύτερη την Καραναγνώστη Μαρία.  

Στα super 10’s (κάτω των 10 ετών), η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου του ΟΑΚ μετά από σούπερ εμφανίσεις, έφτασε στον πρώτο της τίτλο νικώντας κατά σειρά τις Χρυσούλα Παπαντώνη, Ηλιάννα Αθανασοπούλου, Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου και στον τελικό την Αναστασία Πιτσάκη 4-1, 4-0. Στα αγόρια την πρώτη θέση πήρε ο Κακουρίδης Θάνος με δεύτερο τον Λαμπρόπουλο Άγγελο και τρίτους τους Γραμματικό Χρήστο και Μίταλα Γιώργο.

Σημαντική διάκριση σημείωσε και η Γκέρη Ασένοβα, επίσης του ΟΑ Καλαμάτας, η οποία στα κορίτσια κάτω των 12 πήρε την 3η θέση ενώ οι Στέλλα Ρήγα, Δήμητρα Σκορδιά έφτασαν στον 2ο γύρο. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Σήλια Λαμπροπούλου, ενώ 2η ήταν Μιλένα Βουδούρη. Στα αγόρια 12 ετών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κώστας Καραναγνώστης, την δεύτερη ο Μάριος Τούντας με τρίτους τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Βασίλη Γκουντάνη.

Στην κατηγορία 35+ στους άνδρες πρώτος κατατάχθηκε ο Φαμπρίτσιο Αρλότα του ΟΑ Μεσσήνης με δεύτερο τον Δουκουμόπουλο Δημήτρη, τρίτο τον Ροζανίτη Γιώργο και στην τέταρτη θέση τον Νικολόπουλο Χρήστο. Στην γυναικεία κατηγορία πρώτη βγήκε αναδείχτηκε η Προδρόμου Άννα με δεύτερη την Καρτσάκη Έρη, τρίτη την Μανωλοπούλου Ελένη και τέταρτη την Γιαννοπούλου Ζωή.

Στα διπλά των ανδρών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Γαλάνη – Κάρβελη με δεύτερους τους Αρλότα– Κωστάνταρο και τρίτους τους Παπαβασιλείου– Καρελά και Βράκα – Χρυσικό. Στα διπλά των γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβαν η ομάδα των Κανελλάκη – Καραναγνώστη με δεύτερες τις Βουδούρη – Λαμπροπούλου και τρίτες τις Γκουντάνη – Γκιντώνη και Αντωνίου – Παπαηλίου. Στην κατηγορία των μικτών διπλών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Αντωνίου – Δελή με δεύτερη ομάδα των  Κανελλάκη – Κανελλόπουλου και τρίτους τους Παπαηλίου – Λαμπρόπουλο Κ. και Αργυροπούλου – Ψυχογιό.

448 views
Ετικέτες
Top