ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: “Το ήθελα το πρώτο ματς στην Πύλο, πολύ δυνατός ο όμιλος μας”, λέει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με μάχες μεταξύ περίπου ισοδύναμων αντιπάλων περιμένει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος να εξελιχθεί η νέα σεζόν στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος μέσος του Τσικλητήρα ο όποιος στα πρώτα ματς της σεζόν έχει δείξει πως θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιονίκη στην φετινή του προσπάθεια, δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία των κοκκινόμαυρων και με δηλώσεις του στο “sport365.gr”, με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος, τονίζει πως η ομάδα έχει τα φόντα να πετύχει καταρχάς μια άνετη παραμονή και στην συνέχεια μια καλή πορεία.

Θεωρώ πως η σειρά των αγώνων είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί φέτος καθώς ο όμιλος απαρτίζεται από πολύ δυνατές ομάδες. Έτσι, η κλήρωση δε νομίζω να παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη καθώς όλα τα παιχνίδια περιμένω να είναι το ίδιο δυνατά και ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα και αυτό γιατί οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Εάν θα ξεχώριζα κάτι από την κλήρωση είναι το γεγονός πως θα ξεκινήσουμε με παιχνίδι στην έδρα μας κάτι που το ήθελα και θεωρώ πως είναι σημαντικό. Απέναντί μας μάλιστα θα βρεθεί η Βάρδα την οποία είδαμε στο πρόσφατο φιλικό οπότε γνωρίζουμε πάνω-κάτω τι θα αντιμετωπίσουμε”, τονίζει ο Σερραίος επιτελικός μέσος με παρουσία στην Super League και διεθνείς εμπειρίες από την παρουσία του στα πρωταθλήματα Κύπρου και Μάλτας, τα προηγούμενα χρόνια.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Τσικλητήρα σε δύο βδομάδες, ο Γιαννόπουλος επισημαίνει: “Νομίζω ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι καθώς η ομάδα ήδη βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε στο επίπεδο που θέλουμε”.

Ο Τσικλητήρας πέρασε δύσκολα από την Κυπαρισσία στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν αλλά όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος οι γηπεδικές συνθήκες ήταν που δυσκόλεψαν περισσότερο την προσπάθεια του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του:
Η Κυπαρισσία διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, είναι από τις δυνατές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος αλλά προσωπικά αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν κακός αγωνιστικός χώρος. Νομίζω ότι ήταν από τους χειρότερους που έχω αγωνιστεί ποτέ..”, λέει χαρακτηριστικά.

 

752 views
Top