ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παραίτηση του γεν. Γραμματέα, Κ. Καραλή, λόγω... facebook

Την παραίτησή του από το ΔΣ του Τσικλητήρα Πύλου αλλά και από τον φορέα κοινωνικής μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Πύλου - Νέστορος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», υπέβαλλε ο γενικός γραμματέας του Ολυμπιονίκη, Κώστας Καραλής, με ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Η αιτία της παραίτησης ήταν τα σχόλια χρηστών σε προηγούμενη ανάρτηση, στον ίδιο λογαριασμό facebook της ομάδας, αναφορικά με την χρήση του γηπέδου της Πύλου από την ομάδα μπάσκετ. Αναλυτικά το κείμενο παραίτησης του Κώστα Καραλή όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του Τσικλητήρα:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ (Να η ευκαιρία)

Έχω καταθέσει από χθες, 19/09/2017, στους αρμόδιους φορείς δύο παραιτήσεις. Μέχρι και τώρα 10:00' (20/09/2017) δεν έχουν πρωτοκολληθεί, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.

- Η μια αφορά την παραίτησή μου από γενικός γραμματέας του συλλόγου του Τσικλητήρα, καθώς και από απλό μέλος του.

- Η δεύτερη αφορά την παραίτησή μου από μέλος του φορέα “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Μου ζητήθηκε να μην ενεργήσω εν θερμώ και να απανεξετάσω την απόφασή μου.

Επειδή η απόφασή μου είναι αμετάκλητη καλώ τους αρμοδίους να τις κάνουν δεκτές και τους υβριστές μου να σπεύσουν να καλύψουν το μικρό κενό που δημιουργείται από την αποχώρηση ενός “μαλάκα”, “άσχετου”, “επικίνδυνου” και δεν ξέρω τι άλλο χαρακτηρισμό μου δώσατε.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας “ουδείς αναντικατάστατος”. Επομένως σπεύσατε να με αντικαταστήσετε, για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και μόνο, γιατί με κάτι ασχολιόμουν εκεί που ήμουνα και πρέπει να συνεχιστεί. Να πάρετε όμως πρώτα και το σάκκο για τα απίδια σας για να μετρήσουμε πόσα πιάνει. Γιατί και γι' αυτή την περίπτωση έχει γνωμικό ο λαός μας. Το “Πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος”. Φαντάζομαι να το έχετε ακούσει.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα τρέξετε να βοηθήσετε την ομάδα, σας εύχομαι καλή ανάληψη στις υποχρεώσεις σας και καλά αποτελέματα στις προσπάθειές σας.

Κώστας Καραλής”

 

 

1140 views
Top