Γ’ Εθνική: Ο ρέκορντμαν Σωτήρης Τσάτσος και... οι άλλοι

Στην σέντρα θα βρεθούν αύριο (1/10) οι 98 ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το οποίο θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες φέτος με κυρίαρχη τον υποβιβασμό περίπου των μισών ομάδων.

Το πρωτάθλημα είναι σαφώς υποβαθμισμένο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές κι αν κάποιος ψάξει να βρεί στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό μπορεί να τα βρεί στην συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του έγκυρου Soccerbase, εννιά είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, με την παλιά επαγγελματική και τη νέα της ερασιτεχνική μορφή.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο αειθαλής Σωτήρης Τσάτσος ο οποίος οδηγεί την κούρσα, με 270 συμμετοχές ενώ φέτος θα συμπηρώσει 20 χρόνια παρουσίας στις Εθνικές κατηγορίες! Τον 38χρονο άσο του Τσικλητήρα ακολουθούν οι Δημήτρης Νικολόπουλος (Βάρδα, 236 συμμ.), Θανάσης Τεγούσης (ΑΕ Κηφισιάς, 231 συμμ.), Γιώργος Τασίδης (ΑΕ Καρίτσας, 231 συμμ.), Βασίλης Βουτσινάς (Εθνικός Πειραιά, 219 συμμ.), Μηνάς Τζανής (Ατσαλένιος, 207 συμμ.), Βενιζέλος Ανυφαντάκης (Ερμής Ζωνιανών (206 συμμ.), Γιώργος Μαυρομματίδης (Ερμής Αμυνταίου, 206 συμμ.), Δημήτρης Δημητρίου (Αλεξάνδρεια, 205 συμμ.).


696 views
Top