ΝΟ Καλαμάτας: Γιορτή κολύμβησης με εσωτερική ημερίδα και συνάντηση γονέων

Μια ξεχωριστή ημέρα θα έχουν την ευκαιρία χαρούν τα μικρά “δελφινάκια” του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 11.00, στο Δημοτικό κολυμβητήριο κατά την διάρκεια της “Γιορτής Κολύμβησης” που διοργανώνει το κολυμβητικό τμήμα αφιερωμένη στους λιλιπούτειους κολυμβητές.

Θα συμμετέχουν όλα τα επίπεδα εκμάθησης με τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας να πραγματοποιούν επίδειξη των τεσσάρων κολυμβητικών στυλ κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Την σκυτάλη θα πάρουν τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας που θα πάρουν μέρος σε εσωτερική ημερίδα ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας πόλο.

Ο ΝΟΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα “Sport Excellence” το οποίο εκπονείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Αναγέννηση & Πρόοδος" και γίνεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, ΕΚΠΑ και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι μετρήσεις των αθλητών θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο την Κυριακή 15/10/2017 και ώρα 09:30 – 13:00 από οκταμελές ιατρικό προσωπικό.

Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής (17:30) θα γίνει στο ξενοδοχείο Pharae Palace η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των γονέων αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας με τους εκπροσώπους του Δ.Σ του ομίλου και τους προπονητές των τμημάτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Χαιρετισμός Προέδρου κ. Κακαλίκα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου
Εσωτερικός κανονισμός – ενημέρωση (Τσάκωνα Β.)
Παρουσίαση αγωνιστικού σχεδιασμού προαγωνιστικών κατηγοριών περιόδου 2017- 2018 (Λαγοπάτης - Μπασακίδη)
Παρουσίαση προγράμματος "Sport Excellence", Dr. Παναγιώτης Κουλουβάρης Πρόεδρος "Αναγέννηση & Πρόοδος"
Χαιρετισμός Ευγενίας Κουτουμάνου χορηγού κολυμβητικού τμήματος
Αγωνιστικός απολογισμός περιόδου 2016-2017 (Μπακολιάς)
Παρουσίαση αγωνιστικού σχεδιασμού αγωνιστικών κατηγοριών περιόδου 2017-2018 (Μπακολιάς)


519 views
Top