Τσικλητήρας: Αγωνία για Γιαννόπουλο, Χατζηστάμου

Ο Τσικλητήρας πήρε το καλύτερο που μπορούσε την Κυριακή στο Μεσσηνιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα και πλέον ετοιμάζεται για τον μεγάλο “τελικό” που ακολουθεί στο Λεωνίδιο με την τοπική ομάδα.

Οι δυο αντίπαλοι στο ματς της Κυριακής αποτελούν τις μοναδικές ομάδες μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές που δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τρίποντο. Οπότε, γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο χαμένος... χάνεται ιδιαίτερα εάν είναι το Λεωνίδιο που δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει πόντο στο πρωτάθλημα.

Για ένα ακόμη όμως ματς ο Νίκος Κακαλέτρης ενδεχομένως να μην μπορεί να καταρτίσει καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς υπάρχουν δύο προβλήματα τον απασχολούν .

Το πρώτο έχει να κάνει με τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο όποιος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Μαύρη Θύελλα και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής παραμένει αμφίβολη. Το ίδιο ισχύει και για τον Χατζηστάμου ο όποιος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος, κάτι που θα φανεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Η προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο του Σουληναρίου, δεν έκρυβε άλλα απρόοπτα για τους ροσονέρι οι οποίοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το ματς της Κυριακής.

370 views
Top