Τσικλητήρας: Από το Σάββατο στο Λεωνίδιο και πάνοπλος για το διπλό!

Με όλα τα όπλα του, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα παραταχθεί στον πρώτο “τελικό” της σεζόν ο Τσικλητήρας.

Οι Πυλιώτες αγωνίζονται την Κυριακή στο Λεωνίδιο με στόχο να πάρουν το πρώτο τρίποντο στην σεζόν και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα, καταδικάζοντας επί της ουσίας τους γηπεδούχους, όσο κι αν αυτό θεωρείται πρόωρο να ειπωθεί από την 6η αγωνιστική.

Το ευχάριστο για το Νίκο Κακαλέτρη είναι πως μάλλον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαννόπουλου, Χατζηστάμου καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν την Παρασκευή.

Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει ενδεχομένως το Σάββατο κατά την τελευταία προπόνηση και πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αρκαδία. Οι Πυλιώτες δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη και θέλοντας να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον κρίσιμο αγώνα θα μεταβούν από το Σάββατο στο Λεωνίδιο όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Οι δυο αντίπαλοι στο ματς της Κυριακής αποτελούν τις μοναδικές ομάδες μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές που δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τρίποντο ενώ το Λεωνίδιο δεν έχει ούτε βαθμό. Μάλιστα, έχει έως τώρα την χειρότερη άμυνα (15 γκολ παθητικό) ενώ έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως εάν ο Τσικλητήρας πάρει το διπλό θα έχει έναν αντίπαλο λιγότερο στην μάχη για την σωτηρία.

 

 

514 views
Top