Λεωνίδιο- Τσικλητήρας 0-2: Ξεκίνημα αντεπίθεσης!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Τσικλητήρας και έστειλε στα... τάρταρα το Λεωνίδιο! Η ομάδα της Πύλου πήρε το πρώτο τρίποντο στην σεζόν, το οποίο επί της ουσίας είναι... εξάποντο καθώς επιβλήθηκε με 2-0 στο Λεωνίδιο της τοπικής ομάδας που δεν δείχνει ικανή να αποφύγει το μοιραίο.

Οι κοκκινόμαυροι έπιασαν την Ζάκυνθο την οποία υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή στην Πύλο οπότε με νέα νίκη θα καταφέρουν να την βάλουν από κάτω και ν’ ανέβουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Αρκαδία καθώς σημείωσε δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και στην συνέχεια διαχειρίστηκε χωρίς πρόβλημα το προβάδισμα. Το 0-1 πέτυχε στο 8’ ο Τσάτσος και το 0-2 ο Πήλιος στο 10’.

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Γρ. Λάτσης, Γεωργ. Λάτσης, Κυρίος, Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Μ. Καττής (63' Βρεττάκης), Κατσικαδάς (Σαρρής), Τσεμπελής (46' Λάλας), Μπακάλης-Κέλλυ

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Σβίγγος (62' Γεωργιάδης), Μπίζος, Ακάσου (57' Γιαννόπουλος), Σεντεμέντες, Γκάι, Γεωργιόπουλος, Τσάτσος, Όντσβονγκ (70' Ρήγας), Πήλιος, Αμπραχαμιάν (75' Μαράντος)

684 views
Top