Τσικλητήρας: Στη 1μ.μ. με Ζάκυνθο, έξω ο Αμπραχαμιάν, “παίζεται” του Ακασού

Η εβδομάδα της νίκης στο Λεωνίδιο είναι γεμάτη χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του Τσικλητήρα. Οι «ροσονέρι» της Πύλου ήθελαν πάση θυσία την πρώτη νίκη στη σεζόν και από την στιγμή που ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα με άνετο τρόπο, έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι.

Η αίσθηση που υπάρχει στην Πύλο είναι πως η ομάδα δεν έχει πάρει αυτά που αξίζει βάση των εμφανίσεων που έχει κάνει στη σεζόν έως τώρα αλλά όλοι ελπίζουν πως η συνέχεια θα τους δικαιώσει. Για να έχει αξία όμως το διπλό θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και εντός έδρας, αρχής γενομένης του αγώνα με την Ζάκυνθο την Κυριακή. Το ματς θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθούν συγκοινωνιακά οι επτανήσιοι οι οποίοι θα έρθουν για δεύτερη σερί Κυριακή στην Μεσσηνία.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για το Νίκο Κακαλέτρη ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αμπραχαμιάν που έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο ενώ αμφίβολος είναι ο Ακασού. Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε στο γήπεδο Σουληναρίου ενώ την Πέμπτη εφόσον το επιτρέψει ο καιρός θα γίνει στην Πύλο.


604 views
Top