Τσικλητήρας: Διπλό το κακό με τις τιμωρίες Μπίζου, Γκάι

Ο Τσικλητήρας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο διπλό του Λεωνιδίου και με το τρίτο 0-0 στην Πύλο έπαθε διπλή ζημιά. Κατ’ αρχάς δεν κέρδισε έναν άμεσο ανταγωνιστή στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και κατά δεύτερο αποκόμισε σοβαρά προβλήματα ενόψει την επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και το ματς στην κάτω Αχαγιά.

Οι δυο χαμένοι πόντοι με την Ζάκυνθο ήρθαν να προστεθούν στους υπόλοιπους εντός έδρας με την Πύλο να δείχνει εμφανή αδυναμία να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Ένα από τα πιο ισχυρά όπλα των ομάδων της κατηγορίας απλά δεν υφίσταται για το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη το οποίο δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να καλύψει τους βαθμούς που απαιτούνται εάν δεν “καθαρίζει” αυτά τα ματς.

Επιπρόσθετα, η Κυριακάτικη αναμέτρηση άνοιξε κι άλλες πληγές καθώς από το επόμενο ματς με με την Αχαϊκή θα λείψουν οι Μπίζος και Γκάϊ. Ο αρχηγός λόγω της κόκκινης που δέχτηκε και ο αφρικανός γιατί συμπλήρωσε 4 κίτρινες.

Ο Νίκος Κακαλέτρης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αχαιού ρέφερι. “Δεν σέβονται την προσπάθειά μας. Έρχονται στην Πύλο και βγάζουν τον κακό τους εαυτό. Όλα τα λάθη ήταν σε βάρος μας”, είπε χαρακτηριστικά με την επισήμανση πως το ματς με την Ζάκυνθο ήταν το 4ο φετινό στο οποίο η Πύλος αισθάνεται αδικημένη.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, ο 45χρονος τεχνικός είπε: “Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και εδικαιούτο ένα γκολ. Η εικόνα όμως που είχαμε στην επανάληψη, ιδίως μετά την αποβολή, ήταν τέτοια που στο τέλος μας μένει η πίκρα ότι δεν πήραμε τη νίκη”.


634 views
Top