Τσικλητήρας: “Φτου κι απ΄την αρχή” με πρόγραμμα φωτιά- Κάρτες ο Γεωργιάδης!

“Φτου κι απ΄ την αρχή”, λένε στον Τσικλητήρα που μέσα σε μια εβδομάδα είδαν να πηγαίνει στράφι η διαφορά ασφαλείας που είχαν χτίσει από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον τώρα καλούνται να ανέβουν... βουνό για να καταφέρουν να την χτίσουν και πάλι.

Το μικρό ρόστερ των ροσονέρι ήταν επόμενο πως κάποια στιγμή θα τους πρόδιδε, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών και αυτό συνέβη με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Ο Νίκος Κακαλέτρης είχε να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση με αλλαγές θέσεων και άλλες... αλχημείες προκειμένου να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο και τελικά απ΄ ότι φάνηκε δεν ήταν η ομαδική παρουσία που κόστισε αλλά ορισμένα ατομικά λάθη.

Όπως και να΄χει, οι Πυλιώτες καλούντα να ανασυνταχθούν μετά τις δυο ήττες και να ψάξουν βαθμούς σε μια ομολογουμένως δύσκολη τριάδα αγώνων που ακολουθεί με τους τρείς πρωτοπόρους Αστέρα Βλαχιώτη (εκτός), Αστέρα Αμαλιάδας (εντός) και Καλαμάτα (εκτός)!

Και επειδή ούτε στον επόμενο αγώνα θα παίξει πλήρης, απών από το ματς στους Μολάους (4/2) θα είναι αυτή την φορά ο Γεωργιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

 

467 views
Top