Τσικλητήρας: “Βόμβα” Μπίζου ο οποίος σταματά μέχρι το τέλος της σεζόν!- Η πικρία του προς την διοίκηση και το μήνυμα που στέλνει- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

“Βόμβα” με Άγγελο Μπίζο έπεσε στην Πύλο καθώς ο εμβληματικός αρχηγός σταμάτησε από την Τετάρτη να μετέχει στις εκδηλώσεις του Τσικλητήρα και ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται!

Ο 27χρονος κάπτεν είχε επικοινωνία με την διοίκηση τις προηγούμενες μέρες, ζητώντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο για προσωπικούς και όχι οικονομικούς λόγους.

Η επιθυμία του αυτή ωστόσο συνάντησε την άρνηση των διοικούντων, οι οποίοι φάνηκαν ανένδοτοι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποχώρησης, οδηγώντας έτσι τον αρχηγό της ομάδας στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο μέχρι τέλος της σεζόν, οπότε ελπίζει να βρεθεί η χρυσή τομή!

Ο Μπίζος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας και στο διάστημα που φοράει την φανέλα του Ολυμπιονίκη ήταν πάντα πρώτος στην μάχη, συνεπής και αφοσιωμένος. Όπως είναι φυσικό, η ανυποχώρητη στάση της διοίκησης στο αίτημα που εξέφρασε τον έχει πικράνει και στεναχωρήσει αφάνταστα, κάτι που φαίνεται και στα λεγόμενά του για το θέμα.

Τους ευχαριστώ για την κίνησή τους αυτή με την οποία δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά μου, δυόμιση χρόνια τώρα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή της ομάδας”, τόνισε στο “sport365.gr”, εμφανώς πικραμένος.

Μετά τα παραπάνω, γίνεται εύκολα κατανοητό πως η κατάσταση πλέον δυσκολεύει ιδιαίτερα για την ομάδα της Πύλου καθώς χάνει έναν παίκτη- βαρόμετρο, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία το ρόστερ είναι έτσι κι αλλιώς μικρό και στην μάχη της παραμονής δεν περισσεύει κανείς.1413 views
Top