Αστέρας Βλαχιώτη- Τσικλητήρας Πύλου 2-0: Εύκολα και απλά, ακλόνητος στη κορυφή

Χωρίς την μαχητικότητα και το πείσμα προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων παρουσιάστηκε στους Μολάους ο Τσικλητήρας Πύλου και η ήττα με 2-0 ήρθε φυσιολογικά από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με τα τελευταία τους αποκτήματα στο αρχικό σχήμα, τον βούλγαρο Τόντσεφ οι γηπεδούχοι και τον Κύπριο Νιόκκα και το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της ομάδας του Γκάτζιου με το Νίκο Κόκκαλη να είναι αυτός που κράτησε χαμηλά το σκορ για τον Τσικλητήρα.  

Ο Αστέρας πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και στο 18’ άνοιξε το σκορ. Ο Σαραντόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Σαμπατάκος από κοντά έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 25’ ο Χρήστου υποχρέωσε τον Κόκκαλη σε δύσκολη επέμβαση. Στο 28’ ο Σαμπατάκος μπήκε στην περιοχή, έκοψε την μπάλα στον επερχόμενο Τόντσεφ αλλά ο Σεντεμέντες έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Ο Τσικλητήρας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο αλλά παρόλα αυτά είχε σπουδαία ευκαιρία στο 40’ όταν ο Χατζηστάμου είχε διαγώνιο σουτ στο κάθετο δοκάρι του Παλιούρα ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να απειλεί εκ νέου στο 44’ όταν ο Κόντης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κόκκαλης έδιωξε.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 55’ όταν ο Κόντης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 71’ όταν ο Κόκκαλης είπε “όχι” σε διαδοχικά σουτ των Βεργέτη, Παπαγόπουλου.

Αστέρας Βλαχιώτη: Παλιούρας, Μπριλάκης, Σταμογιάννος (78’ Τζιόλας), Χρήστου, Τσουκαλάς, Τσιμικλής, Κόντης, Σαμπατάκος (68’ Παναγόπουλος), Τόντσεφ (61’ Βλάχος), Σαραντόπουλος (82’ Μπερδούσης), Μαναριώτης

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Σβίγγος, Νιόκκας, Αμπραχαμιάν (61’ Μάραντος), Σεντεμέντες, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος (90’ Χύσα), Ρήγας, Πήλιος (84΄Μεμά), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (61’ Κωστόπουλος)


635 views
Top