Τσικλητήρας Πύλου- Αστέρας Αμαλιάδας 1-1: Έργο Κόκκαλη!

Με το Νίκο Κόκκαλη σε ένα ακόμη ματς να κατεβάζει ρολά, ο αποδεκατισμένος Τσικλητήρας Πύλου πήρε πολύτιμο βαθμό από τον σαφώς πιο πλήρη και φιλόδοξο Αστέρα Αμαλιάδας.

Το τελικό 1-1 στο γήπεδο της Πύλου διαμορφώθηκε σε διάστημα λίγων λεπτών με τα γκολ να σημειώνονται με πανομοιότυπο τρόπο.

Στο 47’, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Λόρι Κέρι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά νίκησε για πρώτη και μοναδική φορά στο ματς τον Κόκκαλη, ενώ οι Πυλιώτες, οι οποίοι πήραν πολλά και από τον Νιόκκα που διέπρεψε ως εξάρι, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Χατζηστάμου στο 54’.

Η Αμαλιάδα βρήκε “βουνό” στο απέναντι τέρμα, αλλά ήταν και άτυχη καθώς όσα δεν έπιανε ο Κόκκαλης... πήγαιναν στα δοκάρια του!

Το πρώτο δοκάρι είχε στο 41’ ο Μπουντόπουλος σε απ’ ευθείας φάουλ και το δεύτερο ο Μαρουκάκης στο 81’ με σουτ.

Μεγάλες αποκρούσεις από τον γκολκήπερ της Πύλου έγιναν στο 73’ σε φάουλ του Κέρι και στο 83’ σε σουτ του Μπουντόπουλου.

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Νιόκκας, Κωστόπουλος (60’ Κλοτσίδας). Ρήγας, Πήλιος (92’ Χύσα), Τσάτσος (93’ Μάραντος), Χατζηστάμου (85’ Μεμά)

Αστέρας Αμαλ.: Λέτσο, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Μπανούσης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (46’ Μαρουκάκης), Καζνέτσι, Μπαρμπαρούσης (61’ Μηνάς), Κέρι, Τόρες

 

957 views
Top