ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν αντέχουμε άλλο”, λένε οι παίκτες και αποφάσισαν αποχή!

Προπονήσεις στοπ μέχρι νεωτέρας στον Τσικλητήρα! Οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές, ένα 24ωρο μετά την ηρωϊκή εμφάνιση και τον βαθμό απέναντι στην Αμαλιάδα του πολλαπλάσιου μπάτζετ και λύσεων, πήραν την απόφαση να σταματήσουν να μετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις της διοίκησης παραμένουν απλήρωτοι!

Οι Πυλιώτες περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τονίζοντας πως δεν έχουν χρήματα ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες τους!

Οι εκτός Μεσσηνίας παίκτες μάλιστα έχουν ακόμη περισσότερες δυσκολίες καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση δεν έχει τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τις συμφωνίες και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αντιμετωπίζει πρόβλημα διαβίωσης.

Όλα αυτά βέβαια είναι σε γνώση του Τάσου Καραλή, τον οποίο οι αρχηγοί αναζήτησαν σήμερα προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση αλλά δεν κατέστη εφικτό να τον βρούν.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Τσικλητήρα εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση στην οποία παραθέτουν τους προβληματισμούς τους και την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν είναι διατεθειμένοι υπό τις παρούσες συνθήκες να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Εμείς,οι ποδοσφαιριστές του Τσικλητήρα Πύλου,τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο σεβόμενοι την περιοχή,τον κόσμο και τις υποχρεώσεις μας.

Η ομάδα βρίσκεται κοντά στο να εκπληρώσει το στόχο της , ξεπερνάμε εως σήμερα κάθε δυσκολία ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας της ομάδας,κάνοντας υπομονή και ακολουθώντας 100% τις οδηγίες του προπονητή μας που ευτυχώς ήταν και είναι κοντά μας.

Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια αλλά παραμένουμε απλήρωτοι.

Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα για τις απλές στοιχειώδεις ανάγκες μας. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα αλλά αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφασίσαμε ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να σταματήσουμε να προπονούμαστε μέχρι νεοτέρας . ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ”.

 

 

1086 views
Top