Τσικλητήρας: Ήρθε Ρουμάνος και Aυστριακός, πήραν υποσχέσεις και... έναντι

Με δυο προπονήσεις όλες κι όλες μέσα στην εβδομάδα θα παραταχθούν οι Πυλιώτες στο Μεσσηνιακό ντέρμπι του Σαββάτου με την Καλαμάτα.

Ο Τάσος Καραλής έδωσε κάποια χρήματα έναντι των οφειλομένων και μαζί... υποσχέσεις για εξόφληση τις προσεχείς μέρες και οι ποδοσφαιριστές του Τσικλητήρα πείστηκαν να κατέβουν να προπονηθούν και ανέστειλαν την αποχή. Υπάρχει βέβαια μια εκκρεμότητα ακόμη με βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Για πρώτη φορά λοιπόν αυτή την εβδομάδα, οι κοκκινόμαυροι μπήκαν σήμερα (Πέμπτη) στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση στο Σουληνάρι. Την Παρασκευή θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, στο γήπεδο της Πύλου εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Νίκος Κακαλέτρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς και στο γήπεδο Μεσσηνιακού θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Μάλιστα, από χθες ενσωματώθηκαν στην ομάδα και ένας Ρουμάνος 19χρονος επιθετικός και ένας Aυστριακός αμυντικός, οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Ρουμάνος ονομάζεται Αντρέι Σουσίου και αγωνιζόταν στην Μπαλοτέστι, ομάδα Β’ κατηγορίας. Ο αυστριακός είναι 18 ετών και ονομάζεται Τζόρτζ Σάμουελ Τίνγκλιν. Αγωνιζόταν στην Βάτενς, ομάδα της 4ης κατηγορίας Αυστρίας.


681 views
Top