Κακαλέτρης: “Αντιμέτωποι με τα ... δαιμόνιά μας. Η διοίκηση να στηρίξει το πρότζεκτ”

Έχουμε πέσει έξι φορές και έχουμε σηκωθεί εφτά”, είπε ο Νίκος Κακαλέτρης μετά το ματς με την Μαύρη Θύελλα, σε σχέση με όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα και θέλοντας να δώσει το μέγεθος της προσπάθειας που έχει γίνει και το πείσμα που βγάζει ο Τσικλητήρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Εάν έπρεπε να υπάρξει νικητής, αυτός είναι ο Τσικλητήρας. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Η προετοιμασία μας ήταν ανεπαρκής και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να πετάξουμε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η απόδοσή μας ανέβηκε κατακόρυφα και κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους”.

O Τσικλητήρας άξιζε τρείς βαθμούς, πήρε έναν στο γήπεδο Μεσσηνιακού και το ζητούμενο, προκειμένου να καταφέρει να σώσει την χρονιά, είναι να δοθεί λύση στις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε οι ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν αποκλειστικά και μόνο στα αγωνιστικά θέματα. Ο Νίκος Κακαλέτρης ...έδειξε τον Καραλή όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια:

Οι διοικούντες πρέπει να υποστηρίξουν μέχρι τέλους το πρότζεκτ. Η ομάδα μπορεί να μείνει στην κατηγορία αλλά κάθε φορά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα ... δαιμόνιά μας, τον ίδιο μας τον κακό εαυτό και προκύπτουν θέματα τα οποία επηρεάζουν την λειτουργία της ομάδας”.

Το πρόγραμμα για τους Πυλιώτες πάντως γίνεται περισσότερο βατό στην συνέχεια, εάν δεν βγούν βέβαια στην επιφάνεια οι αυτοκαταστροφικές τους τάσεις. Επόμενος αντίπαλος είναι το Λεωνίδιο στην Πύλο.


748 views
Top