Τσικλητήρας Πύλου: Από το Σάββατο στην Ζάκυνθο, νοκ άουτ ο Μάραντος

Με τον Παναγιώτη Μάραντο εκτός αποστολής και τους Χρήστο Ρήγα, Μπάμπη Πήλιο αμφίβολους, ο Τσικλητήρας θα ταξιδέψει στην Ζάκυνθο, έτοιμος για έναν ακόμη “τελικό” παραμονής στην Γ΄ Εθνική.

Ο νεαρός αμυντικός είναι κλινήρης με ίωση ενώ οι Ρήγας, Πήλιος προέρχονται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους θα κριθεί στο παραπέντε.

Η αποστολή των κοκκινόμαυρων θα μεταβεί από το Σάββατο στο νησί του Ιονίου ώστε να παρουσιαστεί ξεκούραστη και φρέσκια στο ματς της Κυριακής στο οποίο οι γηπεδούχοι παίζουν όλη την χρονιά. Δεν δείχνουν πάντως σε καλή κατάσταση καθώς μάλιστα μεσοβδόμαδα γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από την 4άδα του Κυπέλλου Ζακύνθου χάνοντας 2-1 από το Καταστάρι.

Ο Τσικλητήρας είναι στην θέση που εξασφαλίζει παραμονή, στο +1 από τον Διαγόρα Βραχνέϊκων και +2 από την Αχαϊκή, την ίδια ώρα που οι Ζακυνθινοί είναι στο -6.

Το κυριακάτικο παιχνίδι αποτελεί γι’ αυτούς μία τελευταία ευκαιρία να κυνηγήσουν την παραμονή και θα αποκτήσουν κάποιες ελπίδες μόνο σε περίπτωση νίκης. Αποτέλεσμα στο οποίο ευελπιστούν και οι δύο αχαϊκές ομάδες προκειμένου να αυξήσουν με την σειρά τους τις πιθανότητες παραμονής.

Για να επιτευχθεί βέβαια αυτό και για να έχει ουσία ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Τσικλητήρα, θα πρέπει ο Διαγόρας να κερδίσει τον ΠΑΟ Βάρδας στα Βραχνέικα και η Αχαϊκή να πάρει διπλό στο Λεωνίδιο, κάτι που με την σειρά του... αντεύχεται ο Τσικλητήρας.

 

 

467 views
Top