Κακαλέτρης: Έπρεπε να έχουμε τρία γκολ στο πρώτο μέρος!

Στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, στην διάρκεια του οποίου ο Τσικλητήρας θα μπορούσε να έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα, στάθηκε ο Νίκος Κακαλέτρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε σκοπιμότητα καθώς είχε ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Εμείς πληρώσαμε στο ματς την αστοχία που είχαμε το α΄ μέρος το σκορ ήταν άδικο θα έπρεπε να κερδίζουμε με 2 ή 3 -0! Αν συνέβαινε αυτό τότε η ψυχολογία θα ήταν με το μέρος μας”, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κοκκινόμαυρων.

“Στο β΄ ημίχρονο δεν είμαστε καλοί, όχι ότι η Ζάκυνθος ήταν τρομερή, απλά ήταν πιο ψυχωμένη εκμεταλλεύτηκε τις ολιγωρίες και τις αδράνειες στην άμυνα μας και έφτασε σε μια νίκη που την ήθελε παρά πολύ. Το 3-1 αντικατοπτρίζει η εικόνα του β΄ μέρους αλλά δεν είναι δίκαιο για την συνολική εικόνα του ματς.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία. Οι ομάδες που θα είναι πιο μαζεμένες, πιο συγκεντρωμένες καθ θα εκμεταλλευτούν τις λεπτομέρειες θα έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία.
Εύχομαι και ευελπιστώ να είναι η δική μου ομάδα καθώς φέτος έχουν παλέψει με πολλές αντιξοότητες στο πρωτάθλημα”, κατέληξε.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Δημήτρης Νόλης, μίλησε για μια δίκαιη και ψυχωμένη νίκη των παικτών του:

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς αυτό, το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Τα παιδιά κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια και μέσα από πίεση και άγχος! Ξέρουν όλοι ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να κερδίσουν και αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια.
Στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε το έλεγχο του ματς, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου και από τα πλάγια αλλά και από τον άξονα και κάναμε ευκαιρίες. Στο Β΄ μέρος είπαμε με τα παιδιά ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο που μετά την ισοφάριση αντέδρασαν πάρα πολύ ώριμα με πάρα πολύ θάρρος αλλά και υπομονή. Τα παιδιά όπως εξήγησα είναι φορτωμένα με πολύ άγχος δεν μπορούμε να ζητάμε τρομερές εμφανίσεις.
Θέλω όμως να πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει και στο ματς με τον Παλληξουριακό να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς. Σήμερα το ματς το ήθελαν πιο πολύ οι παίκτες μου με την διάθεση τους την απόδοση τους και την δημιουργία ευκαιριών και έτσι θα πρέπει να βαδίσουμε για την δύσκολη συνέχεια. Πιστεύω ότι το 3-1 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.”

 

 

439 views
Top