Τσικλητήρας: Πάνοπλος και αποφασισμένος- Με απουσίες η Αχαϊκή

Πάνοπλος και αποφασισμένος θα παραταχθεί σήμερα (11/3, 15:00) ο Τσικλητήρας Πύλου απέναντι στην Αχαϊκή, στο πιο κρίσιμο έως τώρα παιχνίδι του στην κατηγορία.

Οι Πυλιώτες μετά την ήττα στη Ζάκυνθο βρέθηκαν ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Η σωτηρία θα παιχτεί με τις δυο αχαϊκές ομάδες. Τα «καναρίνια» είναι στο +1 ενώ ο Διαγόρας Βραχνέϊκων στο +2 και την 7η θέση η οποία εξασφαλίζει παραμονή. Την ίδια ώρα μάλιστα θα υποδέχονται τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη, που μετά την γκέλα με την Τρίπολη δεν έχει περιθώρια για νέο στραβοπάτημα. Έτσι, με νίκη ο Τσικλητήρας ενδέχεται να βρεθεί εκ νέου πάνω από την ζώνη.

Ο Νίκος Κακαλέτρης θα έχει στην διάθεσή του και τους Ρήγα, Πήλιο οι οποίοι έλειψαν από το ματς στην Ζάκυνθο, πράγμα που σημαίνει πως ο Τσικλητήρας θα κατέβει πλήρης.

Η Αχαϊκή θα μεταβεί με τον κόσμο της στην Πύλο και με σοβαρές αγωνιστικές απουσίες. Ο αμυντικός Γιώργος Ντάζος αποχώρησε από την ομάδα ενώ τραυματίες είναι οι Μωραίτης, Χαρικιόπουλος και Αποστολόπουλος.

 

327 views
Top