Σέντρα στο διεθνές τουρνουά Soccer Girl Tournament στην Πύλο

Ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε περιφερειακό αλλά και διεθνές επίπεδο θα έχουν τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Καλαμάτας, σε τουρνουά που θα γίνει την Μεγ. Πέμπτη στο Δημοτικό στάδιο Πύλου.

Πρόκειται για το μίνι τουρνουά κορασίδων «Soccer Girl Tournament» στο οποίο θα λάβουν μέρος η Σόλνα από την Σουηδία (φωτ.), ο Εθνικός Καλαμάτας, η Νίκη Τραγανού απο την Ηλεία και ο Πανγυθεατικός απο την Λακωνία.

“Αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς να δώσουμε τρία ματς, τρία δυνατά αγωνιστικά τέστ που θα μας δώσουν το στίγμα της δουλειάς που έχει γίνει και θα βοηθήσουν στην απόκτηση εμπειριών. Είναι σημαντικό γιατί είμαστε μια ομάδα η οποία ανοίγει τώρα τα φτερά της και ψάχνει νέους αγωνιστικούς ορίζοντες και προκλήσεις”, λέει η Ντορίτα Μαυροειδή, πρωταθλήτρια ήδη φέτος με τις γυναίκες του Εθνικού στην Γ’ Εθνική.

Η αποστολή του Εθνικού Καλαμάτας για την Πύλο αποτελείται από τις κάτωθι αθλήτριες: Άρτεμις Νίκα, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκη, Φαίη Νικολοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Δανάη Τσιγάρου, Σούλα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυκονιατάκου, Γιώτα Σαούτη, Εύα Σακκά, Ελπίδα Χαρλέπα. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10 το πρωί από το γήπεδο της ένωσης στον Κορδία.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Μεγ. Πέμπτη, 5/4)

1ος αγ. 12:45 Σόλνα - Εθνικός Καλ.

2ος αγ. 13:30 Νίκη Τραγανού - Πανγυθεατικός

3ος αγ. 14:15 Σόλνα- Νίκη Τραγανού

4ος αγ. 15:00 Εθνικός Καλ. – Πανγυθεατικός

5ος αγ. 15:45 Σόλνα -Πανγυθεατικός

6ος αγ. 16:30 Νίκη Τραγανού –Εθνικός Καλ.

Όλα τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 40 λεπτά (2 ημίχρονα των 20 λεπτών).

449 views
Top