Τουρνουά Πύλου: Κούπες Αίαντα Καλ. απέναντι σε Παναιτωλικό, Παναχαϊκή! (ΦΩΤΟ)

Με θριαμβευτή τον Αίαντα Καλαμάτας, ο οποίος σήκωσε τις κούπες τόσο στην Κ15 όσο και στην Κ13, ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά του Δήμου Πύλου-Νέστορος «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό η ομάδα Κ15 του Αίαντα νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 6-5, τον Παναιτωλικό. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας ήρθε ισόπαλος με 1-1.

Αντίστοιχα, η ομάδα Κ13 νίκησε στον τελικό την Παναχαϊκή με σκορ 5-1, στο φινάλε του τουρνουά το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 300 παιδιά στα γήπεδα Πύλου, Μεθώνης και Χώρας. Τέλος την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ11 κατέλαβε η Θήβα.

Στην τελετή λήξης που ακολούθησε των τελικών, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και οι αντιπρόεδροι Άγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας  Αλεξανδρόπουλος, ο προπονητής Μεικτής Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Μπαχούμας και ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Κουκούτσης, απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές, καθώς και τα μετάλλια και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες.

Η εκδήλωση έκλεισε με το Δήμαρχο να κηρύσσει τη λήξη του 3ου Τουρνουά και την έναρξη των προετοιμασιών του 4ου για την ερχόμενη χρονιά, υπό τις μελωδίες των dj και τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων. Ο Δημήτρης Καφαντάρης είπε μεταξύ άλλων: 

«Νικητές σήμερα είναι όλα τα παιδιά των ομάδων. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στον Αθλητισμό, προσπαθώντας να διοργανώνει όλο και καλύτερα τουρνουά. Εύχομαι να είμαστε καλά και να υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και κατηγορίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, εθελοντές και χορηγούς που υποστήριξαν αυτό το Τουρνουά.»

1127 views
Top