Δικαίωση Τσικλητήρα για την ένσταση, αλλά πλέον κατόπιν εορτής...

Δικαίωση για τον Τσικλητήρα, χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρυσμα, αποτελεί η απόφαση της ΕΠΟ για την ένσταση που είχε καταθέσει στο ματς με την Ζάκυνθο.

Οι Πυλιώτες ενημέρωσαν πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε δεκτή την ένσταση και κατακύρωσε υπέρ τους το ματς, πράγμα που σημαίνει πως ανεβαίνουν στους 24 βαθμούς (9η θέση) και υποσκελίζουν τους νησιώτες, κάτι που ωστόσο μικρή σημασία έχει και για τους δυο μιας και από του χρόνου θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως η ένσταση της Πύλου είχε κατατεθεί για αντικανονική συμμετοχή του Ηλία Τσιριγώτη της Ζακύνθου, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι Πυλιώτες υποστήριξαν ότι κακώς αγωνίστηκε ο παίκτης στο ματς το οποίο η Ζάκυνθος νίκησε με 3-1, καθώς ήταν τιμωρημένος από το ματς με την Καλαμάτα (κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη). Οι νησιώτες ανέφεραν ότι στο μεσοδιάστημα υπήρχε το ματς Κυπέλλου Ζακύνθου με το Καταστάρι και εξέτισε εκεί την ποινή του γεγονός που όπως φαίνεται δεν έγινε δεκτό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μετά και την απόρριψη της ένστασης του Αστέρα Βλαχιώτη επί του πρωταθλητή Αστέρα Αμαλιάδας, η μόνη εκκρεμότητα στον όμιλο είναι η απόφαση για το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ μεταξύ της Αχαϊκής και του Βλαχιώτη, η οποία επίσης αναμένεται για τυπικούς και μόνο λόγους.

 

868 views
Top