ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστική αναβολή στην Γ΄ Εθνική!

Δεν θα χρειαστεί τελικά να περιμένουν το πρωί της Κυριακής οι ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή των αναμετρήσεων λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ο ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου ενημερώθηκε σχετικά απο τον Αντώνη Ραμπαβίλα απο πλευράς ΕΠΟ, ενώ όπως αποφασίστηκε θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Αιολικού με το Ζευγολατιό, καθώς η κορινθιακή ομάδες μεταβαίνει ήδη στην Μυτιλήνη. Τα υπόλοιπα ματς -μεταξύ των οποίων και το Αχαϊκή-Τσικλητήρας- θα διεξαχθούν στις 25 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (θα διεξαχθούν στις 25 Φεβρουαρίου). Εξαιρείται ο αγώνας Αιολικός-ΑΟ Ζευγολατιoύ”.

895 views
Top