ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Στην... Μπουντεσλίγκα της Γ΄Εθνικής

Ο Τσικλητήρας Πύλου έμαθε την σειρά των αγώνων με τις αλλαγές στο πρόγραμμα που αποφάσισε η ΕΠΟ και ουσιαστικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε. Το ματς, δηλαδή, στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή.

Βέβαια, μέχρι στις 22 τρέχοντος που θα δώσουν και πάλι επίσημο ματς οι Πυλιώτες, θα έχει μεσολαβήσει διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός από το τελευταίο! Θυμίζουμε πως ο Τσικλητήρας παρατάχθηκε για τελευταία φορά σε ματς πρωταθλήματος στις 18 Δεκέμβρη, στο 0-0 εντός έδρας με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ουσιαστικά δηλαδή και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ, οι κοκκινόμαυροι κάνουν το χειμερινό μπρέικ που έχει και η Μπουντεσλίγκα! Το πρωτάθλημα Γερμανίας διεκόπη στις 21 Δεκεμβρίου (16η αγωνιστική) και θα επαναρχίσει στις 20 Γενάρη, ίδιες ημερομηνίες με το πρόγραμμα... της “μάντσαφτ” του Νίκου Κακαλέτρη.

Η μεσσηνιακή εκπρόσωπος στην Μπουντεσλίσκα της Γ’ Εθνικής, λοιπόν, θα προσπαθήσει μέσα από φιλικά ματς να καλύψει το αγωνιστικό κενό που έχει προκύψει. Κάτι βέβαια που δεν είναι απλό τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με μετακινήσεις σε όμορους νομούς, λόγω της κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων. Οι Πυλιώτες έκλεισαν σε πρώτη φάση φιλικό με την Κυπαρισσία και στην συνέχεια εφόσον ευοδωθούν οι επαφές θα υπάρξει κι άλλο.

1053 views
Top