Άλωσε την Σπάρτη και πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας Καλ.!

Πανηγυρικό τόνο έδωσαν στην άνοδο τα κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμάτας κερδίζοντας και μέσα στην Σπάρτη τον δευτεραθλητή Σπαρτιακό με 3-1 σετ και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη πιστοποίησε πως ήταν η καλύτερη μεταξύ των 19 ομάδων που ξεκίνησαν στην κατηγορία και πανάξια στέφτηκε πρωταθλήτρια στην ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου ενώ μαζί της την άνοδο στην Β’ Εθνική πήρε και η ομάδα του Σπαρτιατικού.

Σπαρτιατικός- Απόλλωνας Καλ. 1-3
Τα σετ: 9-25, 18-25, 25-20, 23-25

Σπαρτιατικός (Μιχ. Κωνσταντόπουλος): Λάμπρου, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Μηλιάκου, Κουρτσούνη, Αθανασοπούλου, Τσεμπελή, Παπάζογλου, Μαμμή, Συνοδινού, Πριφτάκη, Κουτσοβίτη.

Απόλλωνας Καλ. (Μπ. Μυτσκίδης): Ιωσηφίδη, Εξηνταβελώνη, Καραχάλιου, Αντωνοπούλου, Κοτσώρη, Νιάρχου, Μπούνα, Καζάκη, Πλαγιανού, Μπελόγιαννη, Καπόγλη

*Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Καλαμάτας εξέφρασε τις ευχαριστίες του “σε όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο όλη την αθλητική χρονιά! Τους φίλους, συγγενείς και γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας που μας συμπαραστάθηκαν με όλη τους τη δύναμη από την κερκίδα όλη τη χρονιά στους εντός έδρας αγώνες μας.

“Τους αγαπημένους μας Απόλλων φανς που με την δυναμική τους μας έδιναν ρυθμό και ένταση σε όλα τα παιχνίδια μας και που μας συνόδευαν σε όλες τις αθλητικές δοκιμασίες.

“Τη διοίκηση του αθλητικού φορέα και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά συνολικά.

“Τη σημαία -όνομα του Απόλλωνα Καλαμάτας κύριο Τάκη Βασιλόπουλο για τη βοήθεια του .
Τις επιχειρήσεις αρωγούς μας που παρ’ όλη τη δύσκολη περίοδο που περνάνε όλες και όλοι μας ως χώρα ήταν στο πλάι μας έμπρακτα και ουσιαστικά.

“Τον άνθρωπο και επιστήμονα κο Διαμαντόπουλο που πολλάκις έδινε λύσεις με τα μαγικά του χέρια και θεράπευε όλα τα προβλήματα μας καθώς και τον συνεργάτη του Γιώργο Μαυροειδή που ήσαν πάντα κοντά μας.

“Τέλος όλα τα κορίτσια του Απόλλωνα που όλη τη χρονιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, δούλεψαν σκληρά, πίστεψαν στο όνειρο της ανόδου και μαζί με το δυναμικό προπονητή μας κατάφεραν αυτό που κανένας δε θα πίστευε ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσε να συμβεί, η άνοδος. Κορίτσια ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας περιμένει ακόμα περισσότερα από εσάς και από αυτή την ομάδα και έχουμε υποχρέωση να δώσουμε αυτά τα οποία ακόμα στοχεύουμε.

“Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που ήταν κοντά μας κατά τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς και προέβαλλαν την προσπάθεια μας.”

1020 views
Top