Διαρκείας και...πρεμιέρα στα εντός με ΓΣ Άργους για τον Ακρίτα Καλαμάτας

Με αφορμή τη διεξαγωγή της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης της σεζόν, τη Κυριακή με αντίπαλο τον ΓΣ Άργους, η διοίκηση του Ακρίτα Καλαμάτας απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ και του αθλητισμού κάνοντας ταυτόχρονα γνωστό το ότι ξεκίνησε η κυκλοφορία των καρτών διαρκείας. Αναλυτικά…

«Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 δίνει το τμήμα γυναικών του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ την Κυριακή 27/11 και ώρα 18:00 στο κλειστό της παραλίας υποδεχόμενο την δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Άργους, που έχει ξεκινήσει με δύο στα δύο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Περιμένουμε το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ και όχι μόνο να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου μας ο οποίος είναι ανανεωμένος σε όλα τα επίπεδα αλλά και των αθλητριών μας οι οποίες μέχρι τώρα έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία παρά τις δύο ήττες.

Επίσης στη διάθεση τους βρίσκονται και οι κάρτες διαρκείας του τμήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθεύονται στις ώρες των ακαδημιών μας κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:40-13:00 στο κλειστό της παραλίας αλλά και στους εντός έδρας αγώνες αρχής γενομένης την Κυριακή 27/11 στο εν λόγω παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κιν. τηλ. 6944527935 ( Αργάνης Πέτρος - Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ, Έφορος τμήματος Volleyball) ή μέσω της σελίδας μας στο facebook Akritas A.O. Kalamatas»

558 views
Top