Ήττα στο Άργος και "προσωρινό αντίο" από Γεωργουλάκου

Την ήττα με 3-1 σετ (25-13, 15-25, 25-22, 25-17) γνώρισε η ομάδα Νεανίδων του Μεσσηνιακού στο Άργος την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ. Με δεδομένο τις απουσίες των Σαμπάτη, Βέλμαχου, Βεργινάδη, το καλαματιανό σωματείο στάθηκε πολύ καλά στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων γήπεδο του Άργους..Καταπληκτικός αγώνας από τα κορίτσια του Μεσσηνιακού απέναντι στην έμπειρη και πολύ καλή ομάδα του Άργους. Όλες αγωνίστηκαν υπέροχα και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλου του γηπέδου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ( Γωγώ Σουρή): Παπαδοπούλου, Ντεκελέ, Γεωργουλάκου, Ντάκουρη, Αντωνοπούλου, Κουτσουροπούλου, Μπούνα, Καραγιάννη, Καραμπάτσου, Μπαξιβανάκη. Την αποστολή συνόδευσαν οι Άννα Ματεέσκου και η Κατερίνα Πουλοπούλου, όπως και αρκετοί γονείς.

Προσωρινό αντίο από την  αρχηγό

Το συγκινητικό αντίο της αρχηγού Αργυρώς Γεωργουλάκου (έχει πανελλήνιες εξετάσεις) ήταν γεμάτο συναίσθημα, ειλικρίνεια και πάθος για την ομάδα που τιμά την φανέλα της και για τις συμπαίκτριες της, με αποτέλεσμα όλες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της Αρχηγού. « Σ΄ευχαριστούμε...και Καλή Επιτυχία στη ζωή σου Αργυρώ μας. Οι αρχές που πήρες από τα χρόνια σου στον Μεσσηνιακό, να συμπληρώνουν τις αρχές που πήρες από την οικογένειά σου και μαζί με την αγωνιστικότητα και το ασίγαστο πάθος σου, είμαστε σίγουροι πως υπάρχει μείγμα για να διακριθείς και να προοδεύσεις στην ζωή σου.Στον Μεσσηνιακό πάντα θα υπάρχει θέση για την ΑΡΓΥΡΩ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.» ήταν το μήνυμα της οικογένειας του Μεσσηνιακού στη νεαρή αθλήτρια.

484 views
Top