Ήττα(1-3 σετ) για τον Ακρίτα από τη πρωτοπόρο Παναχαΐκή

Την ήττα, με 3-1 σετ, γνώρισε στο στάδιο της Παραλίας ο Ακρίτας Καλαμάτας από την πρωτοπόρο ομάδα της Παναχαϊκής για την 9η αγωνιστική  του Η΄ ομίλου του πρωταθλήματος  της Β' Εθνικής γυναικών.

Η υποδοχή της ομάδας του Ακρίτα δεν βρήκε λύσεις στο πολύ καλό σέρβις των Πατρινών, με εξαίρεση το τρίτο σετ και έτσι ο καλαματιανός σύλλογος γνώρισε την ήττα παραμένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς.

Ουσιαστικά, το τρίτο σετ, το οποίο και πήρε ο Ακρίτας, ήταν το μόνο που «μένει» από το ματς καθώς τα υπόλοιπα τρία τα πήρε πολύ εύκολα η Παναχαϊκή. Επόμενη υποχρέωση για το γυναικείο τμήμα είναι σε δύο εβδομάδες, εκτός έδρας, με την δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Άργους.

Τα σετ

1 17' 8-25

2 25' 15-25

3 29' 26-24

4 20' 14-25

Διαιτητές: 1ος Τσουμελέας Ηλίας, 2ος Χανδρινός Παναγιώτης

Σημειωτής: Λιακουνάκου Βενετία Α.Ο.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Πανταζοπούλου Νανσυ (c), Μαντούδη Ιωάννα, Μπουζέα Ιωάννα, Ορφανέα Αφροδίτη, Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Αθανασοπούλου Βάσω (λ), Γιννακοπούλου Αμαλία, Τσώνη Αλεξία, Νασιοπούλου Γεωργία, Λαμπίρη Βασιλική, Κουράκου Σοφία

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. (Κοκόλας Κ.): Αλατζά Λ., Παπαγεωργίου Σ., Μποχρίνη Στ., Τρόντσα Μ., Παγωμένου Ε., Σπηλιωτοπούλου Α. (c), Λιάκου Β. (λ), Κανισόγλου Α. (λ), Σπηλιωτοπούλου Ν., Λάτσι Δ., Μπρούμα Ε., Λαγάκη Γ., Ζωγοπούλου Α.

538 views
Top