Μυτσκίδης: Αυτός είναι ο Ακρίτας που θέλω

Τα κορίτσια του Ακρίτα λίγο έλλειψε να κάνουν το «μπαμ» στο κλειστό της Κάντζας επί της Παλλήνης και παρότι τελικά λύγισαν στο τάι μπρέικ η εμφάνιση αυτή θα αποτελέσει οδηγό για το μέλλον. Απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό ρόλο, οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη φανέρωσαν αρετές που δεν είχαν βγάλει μέχρι τώρα στην σεζόν.
«Είχαμε πολύ καλά τελειώματα μετά την ανατροπή που κάναμε αλλά και στο πρώτο σετ το οποίο χάθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες και δυο-τρία σφυρίγματα που έδωσαν οι διαιτητές στην έδρα», λέει ο τεχνικός του Ακρίτα και συνεχίζει: «Η ομάδα έβγαλε ένα τρομερό εγωισμό, ένα τρομερό «θέλω», που παρουσιάστηκε σε αυτό τον βαθμό για πρώτη φορά φέτος και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Σιγά-σιγά προσπαθούμε να περάσουμε μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα, την νοοτροπία του νικητή. Αυτό το πρόσωπο θέλω να παρουσιάζουμε σε όλα τα ματς. Βλέπω πάντως μια σταδιακή βελτίωση και πιστεύω ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης θεωρεί πως όλα τα ματς κρύβουν παγίδες και οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που τελικά κρίνουν τα πάντα: «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Εάν εξαιρέσουμε τον Πανιώνιο ο οποίος πιστεύω είναι ένα επίπεδο πάνω, όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. Μπορείς να πάρεις πόντο από τον δεύτερο, μπορείς να χάσεις από τον τελευταίο. Κάθε ματς φέτος στην κατηγορία είναι δυνατό, έχει τις ιδιαιτερότητές του».


258 views
Top