Κουλιέρης: Παίρνουμε αυτό που αξίζουμε

Ο Ακρίτας έχασε τον πρώτο από τους «τελικούς» για την παραμονή και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Η ήττα από τον Κόροιβο έφερε κατήφεια και δυσαρέσκεια στον Γιώργο Κουλιέρη ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος από την βαθμολογική θέση της ομάδας και μάλλον απαισιόδοξος για το μέλλον μιας και τα προβλήματα παραμένουν.
«Δείξαμε ότι είχαμε το ματς αλλά τελικά διαψευστήκαμε. Καταφέραμε να το γυρίσουμε, προηγηθήκαμε 2-1 αλλά στην συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωσή μας, χάσαμε τα πάντα. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος χάνεις μόνος σου και αυτό έγινε με τον Κόροιβο χωρίς να θέλω να μειώσω τους αντιπάλους μας. Τελικά αυτό αξίζαμε», λέει ο Γιώργος Κουλιέρης ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του για το πρόσωπο που έχει δείξει στο πρωτάθλημα η ομάδα:
«Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα είμαστε οι χειρότεροι και με αυτά που έχουμε δει δύσκολα θα μείνουμε. Ωστόσο εγώ δεν τα παρατάω ποτέ αλλά όπως έχω ξαναπεί εάν δεν κάνεις την προπόνηση που πρέπει δεν γίνεται να βγούν πράγματα στο γήπεδο ως δια μαγείας. Πρέπει να διαθέτεις τεράστια εμπειρία και ικανότητα που εμείς δεν έχουμε», καταλήγει ο 40χρονος παίκτης-προπονητής του Ακρίτα.

Η καλαματιανή ομάδα έχει βουνό να ανέβει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2, χωρίς μάλιστα τα προβλήματα να μειώνονται καθώς ένα απο τα βασικά της όπλα, ο Μάνος Ξενάκης, συνεχίζει να ταλαιπωραίται απο τραυματισμούς και είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει και πάλι στην ομάδα.

169 views
Top