Ίσως και ...επαναπροσδιορισμό στόχων ο Μεσσηνιακός!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επαναπροσδιορισμό στόχων της ομάδας άφησε η προπονήτρια του Μεσσηνιακού ΓΣ, Γωγώ Σουρή, μετά την τεράστια νίκη των «πρασίνων» επί της Παλλήνης με 3-1 σετ και την άνοδό του στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας των 5 πρώτων αγωνιστικών.
Σε δηλώσεις της στο Sport365, η Σουρή μίλησε για το ματς με την Παλλήνη, αλλά και τους στόχους που ίσως και να αλλάξουν, με αφορμή την βαθμολογική θέση του Μεσσηνιακού:
Για το παιχνίδι με την Παλλήνη: «Το παιχνίδι αφήνει γλυκιά γεύση γιατί ήταν ένα ματς σημαντικό για εμάς, είναι η Παλλήνη δεύτερη (βαθμολογικά), είναι μια καλή ομάδα, όμως είμαστε ανώτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια και δείξαμε τι μπορούμε να παίξουμε και πόσο καλή ομάδα είμαστε.
Μετά βεβαία πάλι βγήκε ο κακός μας εαυτός και αρχίσαμε τα εύκολα και χαζά λάθη τα οποία μπορέσαμε και περιορίσαμε αλλά είμαι περήφανη για την ομάδα και τις παίκτριές μου σήμερα, παίξαμε ωραίο βόλεϊ».
Τι σημαίνει για τον Μεσσηνιακό μια τόσο μεγάλη νίκη; «Η νίκη σημαίνει καλή ψυχολογία, σημαίνει ότι μας προσέχει το υπόλοιπο πρωτάθλημα για το ότι παίρνουμε αποτελέσματα και πως πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε Σάββατο ότι είμαστε καλή ομάδα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αποκτούμε ψυχολογία για τα επόμενα ματς»
Όσο για το αν επαναπροσδιορίζονται στόχοι όταν έρχονται τόσες νίκες: «Όχι ακόμα, ο στόχος μας παραμένει η παραμονή, κάναμε πάρα πολύ σημαντικό βήμα σήμερα προς αυτή τη κατεύθυνση και αφού πρώτα την πετύχουμε τότε θα πούμε αν θα πάμε για το κάτι παραπάνω».
Για την αντίδραση της Παλλήνης στο φινάλε όπου διεκόπη το παιχνίδι: «Θεωρώ πως δεν έγινε κάτι, απλά η Παλλήνη το μεγέθυνε. Μετά από ένα σφύριγμα που δεν δόθηκε σε εμάς αντέδρασαν και τους δόθηκε κόκκινη κάρτα. Εγώ νόμιζα πως ήταν 23-25 ενώ ήταν 23-24 και δεν το είδε ο διαιτητής, έγινε λίγος σαματάς που τον προκαλέσαμε εμείς. Ουσιαστικά δηλαδή φταίμε εμείς όμως η Παλλήνη το μεγέθυνε.
Όταν εμείς πάμε εκτός έδρας, όταν είναι στον ένα πόντο δίνουν δέκα "πιαστά", φιλέ, δηλαδή μας διαλύουν. Μια φάση που τους αδίκησε δεν ήταν ανάγκη να κάνουν τόσο μεγάλο σαματά».
Όπως τόνισε η Γωγώ Σουρή, ενδέχεται να γίνει επαναπροσδιορισμός των στόχων της ομάδας μετά το ματς με την Πετρούπολη: «Αν πάμε στην Πετρούπολη και κάνουμε ένα καλό ματς και νικήσουμε, τότε θεωρώ πως θα αλλάξουν τα πράγματα για εμάς».

460 views
Top