Φιλική ήττα και δυο μεταγραφές για τον Ακρίτα

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν τα κορίτσια του Ακρίτα από τον Σπαρτιατικό, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε την Κυριακή στο κλειστό της Παραλίας.

Για την καλαματιανή ομάδα αυτό ήταν το πρώτο τεστ, ιδιαίτερα χρήσιμο για τον Παναγιώτη Ντάκουρη προκειμένου να σταθμίσει τον βαθμό ετοιμότητα της ομάδας ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί αυτό με την Παναχαϊκή.
Τα σετ ( 17-25,14-25,19-25,25-19)

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Μπεσή, Μάτα, Ορφανέα, Μπότη Κ., Μπουζέα, Βαμβακούση, Καπλάνη (λ), Μπότη Θ., Πανταζοπούλου, Βυζά, Λαμπίρη, Λίκα, Γιαννακοπούλου, Κουράκου, Τσώνη

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (Κωνσταντόπουλος Μιχάλης): Δημητριάδη, Καπετάνιου, Κουρτσούνη, Σάλαρη, Αποστολοπούλου, Αθανασοπούλου, Κουτσοβίτη (λ), Μάμμη, Βενιζέλου, Θεοφιλάκου, Πλειώτα, Φουντούκη

Στο μεταξύ, η μεταγραφική ενίσχυση του Ακρίτα συνεχίζεται καθώς στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκαν δυο ακόμη αθλήτριες. Πρόκειται για την Αναστασία Βυζά, 19χρονη ακραία η οποία αποδεσμεύτηκε από τον Αριστοναύτη Γ.Σ. Ξυλοκάστρου και την 18χρονη κεντρική Ελένη Ορφανίδου με υποσχετική από τον Α.Ο. Διονύσου.

* Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του τμήματος με την ομάδα των νεανίδων να υποδέχεταιι στη κοινή έδρα του κλειστού της Παραλίας το Ν.Ο.Κ. στις 18:00.

 

557 views
Top