Τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”: Θεσπίζεται υποτροφία με βάση ακαδημαϊκά και αθλητικά κριτήρια

Προ των πυλών βρίσκεται το “1ο τουρνουά βόλεϊ Γιάννης Μπουσούνης”, σ’ ένα διήμερο αγωνιστικής δράσης και μνήμης για έναν άνθρωπο που σύνδεσε τ΄ όνομά του με το καλαματιανό βόλεϊ.

Η Καλαμάτα ‘80 διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το τουρνουά προκειμένου “να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του Γιάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η επίσημη έναρξη του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο ημιτελικών στις 7.30 μ.μ., το Σάββατο (21/10). Στην τελετή έναρξης θα παρουσιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν και θα λάβει χώρα σύντομη τελετή μνήμης.

Η είσοδος στο κλειστό της Παραλίας θα είναι ελεύθερη, αλλά, σύμφωνα με την αρχή του τιμωμένου προσώπου για την εθελοντική κατά δύναμη προσφορά, θα υπάρξει στην είσοδο του σταδίου σημείο προσφορών. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα συμβάλουν στην θέσπιση υποτροφίας στην μνήμη του Γιάννη. Αυτή θα χορηγείται σε έναν δικαιούχο κάθε χρόνο, βάσει ακαδημαϊκών και αθλητικών κριτηρίων και θα ανακοινώνεται στο τουρνουά μνήμης.

Κατά την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Το πρόγραμμα των αγώνων: Σάββατο (21/10): 17:30 ΑΟ Παλλήνης-ΑΕΚ, 20:00 Καλαμάτα ‘80- Αιγιαλέων, Κυριακή (22/10): 15:30 Μικρός τελικός, 17:30 Μεγάλος τελικός, απονομές

 

 

439 views
Top