Τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”: Θα είναι πάντα “παρών”!

Ο Γιάννης Μπουσούνης μπορεί να έφυγε ξαφνικά και πρόωρα πριν λίγους μήνες, η παρουσία του όμως στην σκέψη και στις καρδιές των ανθρώπων που τον γνώρισαν, τον έζησαν και τον αγάπησαν θα είναι αδιάλειπτη.
Και η μορφή του όμως θα είναι παρούσα πλέον στο κλειστό της Παραλίας, το χώρο που διοχέτευσε μεγάλο μέρος της ενεργητικότητάς του, που έζησε χαρές και αγωνίες, νίκες και ήττες στο άθλημα που αγάπησε και υπηρέτησε, το βόλει και άφησε άξιο συνεχιστή και διάδοχο τον γιό του, Δήμο.

Στην αγάπη και την προσφορά του Γιάννη Μπουσούνη στον αθλητισμό και ειδικότερα το βόλεϊ αναφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Παραλίας, ο Κώστας Βλάσσης, πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας ’80 και ο Νίκος Μπασακίδης, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, στην τελετή έναρξης του τουρνουά που φέρει τ΄ όνομά του και θα γίνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του, στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στη λιτή τελετή έναρξης του διήμερου τουρνουά έγινε η παράταξη των τεσσάρων ομάδων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα της Καλαμάτα ‘80 με τον ΑΟ Αιγαιλέων και έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας μεγάλης φωτογραφίας που καλύπτει πλευρικά το βοηθητικό όργανο προπόνησης των πασαδόρων, απ’ όπου ο αείμνηστος Γιάννης θα έχει μια μόνιμη θέση «παρακολουθώντας» όλη τη δράση του αγαπημένου του βόλεϊ.

Το τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» ξεκίνησε με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Παλλήνης, ενώ στο βραδινό παιχνίδι η Καλαμάτα ’80 πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, κερδίζοντας 3-2 τον ΑΟ Αιγιαλέων. Αναλυτικά:

Παλλήνη-ΑΕΚ 1-3

Τα σετ: 25-23, 23-25, 21-25, 23-25

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Χριστοφίδης, Αδαμόπουλος, Κοντοδήμας, Μήτας, Μπιλήρης, Τοκάνης, Παπασιδέρης, Τσικάτος, Ρούσης, Χριστόπουλος, Αλέξης Μπούρας, Αντωνάκης.

ΑΕΚ (Ν. Νεόφυτος-Άκης Φλαούνας): Ανάγνου, Κρέτσης, Αλεξίου, Κουλοχέρης, Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Μαυραγάννης, Κανέλλος, Λάππας, Δραβόπουλος.

Καλαμάτα ’80-ΑΟ Αιγιαλέων 3-2

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Χρήστος Δημητρακόπουλος-Γιώργος Κουλιέρης): Μπουσούνης, Μπεσσής, Σπ. Χανδρινός, Άρ. Χανδρινός λ., Σαμουήλ, Χ. Βλάσσης, Μητρόπουλος, Μαδούρας, Ντάκουρης, Παπαντωνίου, Μάνα, Αγγελής, Εξαρχέας λ..

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Μαμάσης, Θεοφάνης, Σταθόπουλος λ., Κοσμας, Ρηγάκος, Χασάπης, Αναστασόπουλος λ., Βασιλάκος, Σούρτσε, Πελεκούδας, Παπασταθόπουλος, Μήτσιας, Βλαχοστάθης, Μητρογιάννης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής έχει ως εξής:

Μικρός τελικός (15.30): Α.Ο. Παλλήνης-Αιγιαλεων

Μεγάλος τελικός (17.30): Α.Ο. Καλαματα 80-ΑΕΚ

 

 

572 views
Top