Χαμηλή πτήση Μεσσηνιακού στη Πετρούπολη (pics)

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο Μεσσηνιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από την Πετρούπολη για την 7η αγωνιστική της Α2 βόλεΐ γυναικών.
Οι «πράσινες» παρουσιάστηκαν κατώτερες του αναμενομένου και από το ζενίθ της απόδοσης στο ματς με την Παλλήνη την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκαν στο ναδίρ τελειώνοντας για πρώτη φορά φέτος ματς χωρίς να πάρουν σετ.
Το μεγάλο όπλο του Μεσσηνιακού, η υποδοχή, ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» του στο «Ν. Παξιμαδάς» της Πετρούπολης. Οι γηπεδούχες με πολύ καλά σερβίς από την αρχηγό Σκλιβανίτη και τις Χρυσοσπάθη, Μουτζουρίδου έφτασαν σε μια ανέλπιστα άνετη νίκη αφού ο Μεσσηνιακός μόνο κατά διαστήματα μπόρεσε να δικαιολογήσει την υψηλή του θέση στη βαθμολογία.
Στο πρώτο σετ, ο Μεσσηνιακός βρέθηκε να χάνει 4-1 στο ξεκίνημα αλλά με την Κωνσταντοπούλου στο σέρβις, αρχικά ισοφάρισε με την Ραμούνδου και πέρασε μπροστά (5-6) με άσο της Σκλήρη διευρύνοντας την διαφορά στους τρείς (5-8). Οι γηπεδούχες όμως στη συνέχεια έκαναν δύο φορές σερί 4-0 και προηγήθηκαν 13-9 και 18-13. Ο Μεσσηνιακός μείωσε στο 18-16 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο και η Πετρούπολη έφτασε άνετα στην επικράτηση με 25-20.
Η κακή υποδοχή του Μεσσηνιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ όπου η Μουτζουρίδου αρχικά και η Σκλιβανίτη στη συνέχεια έφεραν την Πετρούπολη μπροστά με 6-2, 8-3, 10-4 για να έρθει ένα σερί 0-3 με την Χειλαδάκη στο σέρβις και ο Μεσσηνιακός να μειώσει σε 10-7. Η ομάδα της Γωγώς Σουρή έδειξε να το πιστεύει και με πόντους από μπλοκ της Κωνσταντόπουλου, επιθέσεις της Σκλήρη και τρεις διαδοχικούς πόντους της Χειλαδάκη πέρασε μπροστά στο σκορ με 16-17 αλλά η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια. Η Πετρούπολη βελτίωσε το μπλοκ (κυρίως με τη Χρυσοσπάθη) και με σερί 6-0 προηγήθηκε 22-17 για να πάρει τελικά το σετ επίσης με 25-20.
Στο τρίτο σετ ο Μεσσηνιακός μπήκε πιο δυνατά και με προσπάθειες κυρίως της Τζούλου προηγήθηκε 1-4, 2-5 και 6-8. Η Πετρούπολη δεν άφησε τη διαφορά να μεγαλώσει και πήρε το προβάδισμα με 12-10. Οι φιλοξενούμενες επέμειναν, ισοφάρισαν με την Ραμούνδου 14-14 και πέρασαν μπροστά με λάθος της Πετρούπολης. Οι ομάδες πήγαν πόντο-πόντο μέχρι το 17-17 όταν οι γηπεδούχες με επιτυχημένο μπλόκ και επίθεση της Μουτζουρίδου, και άσο της Κατσίμπουλα έτρεξαν σερί 3-0 και προηγήθηκαν 20-17. Ο Μεσσηνιακός έκανε την τελευταία προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς μειώνοντας 22-21 από λάθος της Καπνιά αλλά το μίνι σερί 0-3 δεν είχε συνέχεια και η ομάδα του Αποστολογιωργάκη πήρε και το τρίτο σετ με 25-21.
Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-21
Πετρούπολη: Σκλιβανίτη, Χρυσοσπάθη, Βασιλείου, Μασούρα, Δημητροπούλου, Κατσίμπουλα, Μπαντίδου, Μουτζουρίδου, Μαυρίκη, Κάπνια, Κανελλοπούλου, Φλωροπούλου, Κοτσάμπα
Μεσσηνιακός: Σκλήρη, Σαμπάτη, Παναγοπούλου, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Τζούλου, Σουρή, Μπαξιβανάκη, Μπούνα, Σπανού, Ζερίτη

469 views
Top