Ήττα 3-0 του Ακρίτα στο Άργος

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Ακρίτας στο Άργος από την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών (Η' Όμιλος).

Η καλαματιανή ομάδα δε βρέθηκε σε καλή μέρα, είχε αρκετά προβλήματα κυρίως στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι τα μισά του πρώτου σετ. Στο σημείο αυτό ένα σερί των γηπεδούχων ήταν αρκετό για να γίνει το 1-0. Το δεύτερο χάθηκε σχετικά εύκολα για τον Ακρίτα ενώ στο τρίτο σετ υπήρξε βελτίωση, οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 17-20 αλλά το Άργος κατάφερε να το γυρίσει.

Για την ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Ε.Α.Πατρών την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 για την 3η αγωνιστική.

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-22

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ (Θεοδώρου Αικ.): Φλώρου, Παπασπυροπούλου, Γρίβα, Ζαγκαράκη, Καραμούντζου (c), Κλάδη, Μαστοράκη (λ), Μπουρή, Ντούλια, Κωστοπούλου, Ξάνθη, Τσιλιμίκγρα

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Μπεσή Εβελίνα, Μάτα Κλέα, Κουκούτση Ευτέρπη, Ορφανέα Αφροδίτη (c), Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Κατσόγιαννη Μελίνα, Μπότη Καλλιρόη, Λίκα Αγγελική (λ), Μπουζέα Ιωάννα

274 views
Top