ΑΕΚ, Μεσσηνιακός ήθελαν, η ΕΟΠΕ όχι!

Μπόλικο “παρασκήνιο” είχε η κλήρωση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που έγινε στην ΕΟΠΕ και υποχρεώνει τον Μεσσηνιακό σε μια ακόμη εκτός έδρας μετακίνηση, εν προκειμένω στη Ν. Ερυθραία για το ματς με τις Αμαζόνες.

Οι πράσινοι τα έχουν με την... τύχη αλλά και την αναλγησία της Ομοσπονδίας αποκαλύπτοντας πως υπήρξε πρόταση-αίτημα που έπεσε στο τραπέζι από την ΑΕΚ αλλά δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο έφορος και ψυχή του τμήματος, Χρήστος Ζερίτης, οι άνθρωποι της Ένωσης ζήτησαν να έρθουν στην Καλαμάτα ώστε να να δώσουν χαρά στους φίλους της ΑΕΚ, κάτι που δεν έκανε δεκτό η επιτροπή, οδηγώντας τελικά τον Μεσσηνιακό σε μια ακόμη μετακίνηση μετά τις τέσσερις περσινές που δεν έγινε με καμία άλλη ομάδα! Αναφέρει ο Χρ. Ζερίτης στην ανάρτησή του:

Συνεχίζεται η ατυχία του Μεσσηνιακού στις κληρώσεις για το Κύπελλο Βόλεϊ. Μετά από τις 4 περυσινές εκτός έδρας "κληρώσεις" με αντίστοιχες ομάδες της Πάτρας και της Αθήνας, ήρθε και η χθεσινή κλήρωση, παρουσία εκπροσώπων μας, να βεβαιώσει πως είτε "κληρώσεις" του 2016, είτε κλήρωση του 2017, στην έδρα μας δεν πρόκειται να παίξουμε.

Βέβαια πριν την κλήρωση ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ ζήτησε να αγωνιστεί μαζί μας στην Καλαμάτα, για να δώσει χαρά στους πολυπληθείς φίλους της Ένωσης, κάτι που δεν απεδέχθη η επιτροπή. Θα αγωνιστούμε λοιπόν στις 17 Ιανουαρίου στην Αθήνα με τις Αμαζόνες για το Κύπελλο. Με την ομάδα των Αμαζόνων βρισκόμαστε στον ίδιο όμιλο στους αγώνες πρωταθλήματος, θα παίξουμε στην έδρα τους στις 14 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα και θα ξαναπαίξουμε τρεις μέρες μετά για το κύπελλο.

Εν κατακλείδι ο Μεσσηνιακός είναι η μοναδική επαρχιωτική ομάδα (όλες οι άλλες είναι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη), που δήλωσε συμμετοχή τιμώντας τον θεσμό του Κυπέλλου, και η άτεγκτος επιτροπή της κλήρωσης δεν έλαβε υπόψη της τον αγώνα που κάνει-όπως και όλες οι επαρχιακές ομάδες- με τις συνεχείς μετακινήσεις των 500 και χιλιομέτρων, όταν οι ευκατάστατες αθηναϊκές ομάδες μετακινούνται από την Κηφισιά στο Αιγάλεω. Εμείς εδώ θα είμαστε και σε πείσμα κάποιων θα παλεύουμε.”

Το Σάββατο με Άρτεμις στην Παραλία

Στο μεταξύ, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών όπου ο Μεσσηνιακός υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής την Άρτεμις Κορυδαλλού. Αναλυτικά:

Σάββατο 16/12/2017 Α΄ Ηλιούπολης 17.30: ΑΣ Ηλιούπολης - Ένωση Βύρωνα Μόσχος-Μόσιαλος
Σάββατο 16/12/2017 Ρεθύμνου 18.00: ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟ Κύδων Κανακάκης-Πετακάκη
Σάββατο 16/12/2017 Παραλίας 18.00: Μεσσηνιακός - ΑΓΣ Άρτεμις Χανδρινός-Καραγιαννόπουλος
Κυριακή 17/12/2017 Γ. Γαλανόπουλος 17.00 ΑΟ Ποσειδών Λουτρ. - ΑΕ Αγ. Παρασκευής Κτενάς-Κουγιάς

408 views
Top