ΒΟΛΕΪ: Ένας αντίπαλος λιγότερος για τον Μεσσηνιακό, αποχώρησε ο Κύδωνας

Με 8 ομάδες από τις 9 που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ο όμιλος του Μεσσηνιακού στην Α2 βόλεϊ γυναικών.

Με επιστολή που απέστειλε στην Ε.Ο.ΠΕ. ο Κύδωνας Χανίων έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την συνέχεια του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα κατακυρωθούν με 3-0 υπέρ των αντιπάλων του.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το ταξίδι στα Χανιά απέφυγαν οι Άρτεμις Κορυδαλλού, Ένωση Βύρωνα και Αμαζόνες ενώ ο Μεσσηνιακός είχε... προλάβει και είχε πάει στον πρώτο γύρο.

Οι πράσινες θα υποδέχονταν τον Κύδωνα στις 17 Φεβρουαρίου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον θα κάνουν ρεπό παίρνοντας άκοπα το τρίποντο.

Η ανακοίνωση τη ΕΟΠΕ, αναφέρει:

Με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ. ο ΑΟ Κύδων Χανίων γνωστοποιεί την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Α' όμιλος).

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε' της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β' Εθνική / Περιφερειακο, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον Α' όμιλο της Α2 Γυναικών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι του Κύδωνα θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κρήτης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.”

Μετά την αποχώρηση των Κρητικών το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει τρία παιχνίδια αφού δεν θα γίνει το προγραμματισμένο τους παιχνίδι στην Αγ. Παρασκευή.

Ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Ν. Ερυθραία απέναντι στις Αμαζόνες. Αναλυτικά:

Σάββατο 13/1/2018 Ρεθύμνου 16.00 ΟΠ Ρεθύμνου - Άρτεμις Κορυδαλλού (Καραπουλάκης-Κανακάκης)

Κυριακή 14/1/2018 Στ. Καλαϊτζής 18.00 ΑΟΝ Αμαζόνες - ΓΣ Μεσσηνιακός (Παπαστάμος- Κουρπανίδης)

Κυριακή 14/1/2018 Γ. Γαλανόπουλος 17.00 ΑΟ Ποσειδών Λουτρ. - Ένωση Βύρωνα (Καραγιαννόπουλος-Κτενάς)

 

269 views
Top