ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛ.: Νίκησε, έκοψε πίτα και διασκέδασε! (φωτο)

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας γιόρτασε εντός και εκτός... τάραφλεξ την Κυριακή καθώς η νέα νίκη της γυναικείας ομάδας που πάει “τρένο” στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, συνδυάστηκε με την κοπή πίτας των Ακαδημιών και την συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του τμήματος βόλεϊ στο Yiamas Gastro Bar στο Elite City Resort.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη δεν είχαν την παραμικρή δυσκολία να επιβληθούν 3-0 (25-12, 25-11, 25-18) του Παμβοχαϊκού και να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους στον Η’ όμιλο της Β’ Εθνικής. Αγωνίστηκαν οι Νικολακοπούλου, Ιωσηφίδη, Δεδούση, Κοτσώρη, Καραχάλιου, Αντωνοπούλου, Βομβύλα, Μπίτσικα, Σκοπελίτη, Μπούνα (λ).

Είχε προηγηθεί η κοπή πίτας των Ακαδημιών, ενώ αργότερα, σε μια ζεστή εκδήλωση φίλοι, γονείς και υποστηρικτές του συλλόγου παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας της ομάδας και δείπνησαν στον φιλόξενο χώρο του Yiamas.

Μοναδική απουσία, αιτιολογημένη όμως λόγω ίωσης, του προέδρου του συλλόγου Κώστα Μπαρμπίτσα, ο οποίος εξουσιοδότησε την έφορο του τμήματος, Βίκυ Καραμπάτσου να μεταφέρει τις ευχές για πρόοδο και αγωνιστικές επιτυχίες στις αθλήτριες.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και τυχερές αναδείχτηκαν, από το τμήμα των αθλητριών η Ντίνα Σκοπελίτη η οποία κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από κατάστημα αθλητικών ειδών της πόλης και η Έφη Πράτη, η οποία πήρε ως δώρο ένα φλουρί Κωνσταντινάτο ασημένιο, προσφορά του Ιωάννη Κουβελάκη.

1125 views
Top