Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία (φωτο)

Μεγάλη επιτυχία είχε το 1ο Τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία, που συνδιοργάνωσε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Ε.Σ.ΠΕ.Π και ο Α.Ο. Αρχαίας Ολυμπίας «Ολυμπιονίκης».

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες του τοπικού Ολυμπιονίκη και του Κόροιβου Αμαλιάδος, καθώς και η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά στα εννέα γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί στον δρόμο έναντι του Δημαρχείου.

Πριν την αγωνιστική δράση, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από το υποψήφιο Πανεπιστημιακό καθηγητή Κουτσολία Νικόλαο για τον Αθλητισμό στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς και για την Στοματική Υγιεινή από την οδοντίατρο Κοτσιλίμπα Αιμιλία και ειδικό ορθοδοντικό Μπαχούρο Φώτη.

Στο πλαίσιο των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους συμμετέχοντες, γιατί στόχος των συνδιοργανωτών είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Στην διοργάνωση βοήθησε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών παρέχοντας πρώτες βοήθειες και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προσφέροντας Νερά, χυμούς και φρούτα.

 

 

Προπονητικό Τουρνουά Beach Volley

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. διοργανώνει το 1ο προπονητικό Τουρνουά Beach Volley το Σαββατοκύριακο, 26-27 Μαΐου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΚΟΝΑΝ στα Δεμένικα (Ειρήνης & Φιλίας 121).

Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάδειξη και η προετοιμασία νέων αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στις φετινές διοργανώσεις Beach Volley Juniors regional ή Juniors Open και θα διοργανωθούν από την ΕΣΠΕΠ, την ΕΟΠΕ, ή/κ άλλους φορείς που ασχολούνται με την ανάπτυξη του Beach Volley στην Ελλάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες 2 ατόμων, αγοριών ή κοριτσιών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2000, και κατέχουν δελτίο αθλητή Volley ή ασχολούνται συστηματικά με το Beach Volley.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ ή στην γραμματεία του KONAN Sand Sports.

Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή στην τεχνική σύσκεψη θα πρέπει να προσκομισθεί φωτοτυπία του Δελτίου Αθλητή Volley ή Φωτοτυπία Πιστοποιητικού Υγείας που έχει εκδοθεί εντός του 2018.

Κατά την διεξαγωγή του τουρνουά θα παρέχονται δωρεάν νερά σε όλους τους αγώνες, περιορισμοί στην εμφάνιση των αθλητών δεν υπάρχουν (όσο είναι σε λογικά πλαίσια).

Οι νικητές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και το κόστος συμμετοχής είναι 6€ ανά άτομο.

Το σύστημα αγώνων και αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, την Παρασκευή 25 Μαΐου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. (τηλ.2610270099) από 9:00 π.μ-14:00 ή στις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΑΝ στο τηλ. 6936106673 (κ. Γιάννης).

 

 

267 views
Top